otkrivamo

Horoskopski znakovi koji su stvoreni jedni za druge: Saznajte koji parovi su predodređeni za srećan zajednički život

0

Ako ste razmišljali u kom znaku treba da bude vaša srodna duša, onda je vreme da saznate koji se znakovi odlično poklapaju u svojim idejama, pogledima na život i sl. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Lav + Strelac i Lav + Ovan

 

Ove dve kombinacije emituju vrlo sličnu energiju, te će se osobe u ovim znakovima savršeno slagati i podržavati u odlukama koje budu donosili. Neće ometati jedni druge i uživaće u svakom trenutku provedenom zajedno. Sve će biti prožeto sa puno strasti i poštovanja. 

 

 

Bik + Jarac i Bik + Strelac

 

U odnosu Bika i Jarca sve će biti u najboljem redu, oni su puni emocija, puni saosećanja i razumevanja. Međutim, iako se suprotnosti ponekad u potpunosti ne slažu, kombinacija Bika i Strelca bića jedna od onih kombinacija koje će se dopunjavati u svojim različitostima. 

 

Blizanci + Ovan i Ovan + Vodolija

 

Za kombinaciju Blizanca i Ovna jasno je da će se oni dobro slagati i da će izgraditi prijateljsku energiju koji će obojiti sa mnogo šala, dobrim zabavama i avanturama. Sa druge strane Ovan i Vodolija se odlično slažu u svom humoru u svom harmoničnom pogledu na emotivni odnos. 

 

 

Blizanci + Vaga i Vodilija + Blizanci

 

Ako pričamo o srodnim dušama onda su to sigurno Vodolije i Blizanci. Oni će se maksimalno posvetiti svom odnosu, podržavati svoje partnere i biti u potpunom skladu sa svojim izabranikom ili izabranicom. 

Vage i Blizanci će zajedno raditi na intelektualnom napretku. Međusobno će se podržavati i biti leđa uz leđa u svakoj situaciji u kojoj se nađu. 

 

Rak + Ribe i Rak + Bik

 

Rakovi su porodične osobe, tako da će težiti da pronađu partnera koji želi da vreme provodi u mirnoj atmosferi, na večerama i sl. Slično važi i za Rakove i Ribe. Ova dva znaka su dosta slični, što nekada može biti i problem, ali ako se budu usaglašavali oko porodičnih stvari sve će biti u savršenom redu. 

 

 

 

makonda-tracker