TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Sedmica pruža mir drugima, Četvorke moraju da uspore ritam

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: indira's work/Shutterstock
foto: indira's work/Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Pogledajte i svoj NEDELJNI HOROSKOP.

 

 

Ako je vaš bioritamski broj:


1

 

Imaćete uzbudljivu nedelju i lako ćete ići u korak s novim situacijama koje samo slede jedna za drugom. Očekujte neočekivano i izađite iz svoje uobičajene rutine. Prilike u poslednji čas će se same nameštati i neke Jedinice će biti pozvane na zanimljive društvene događaje. Vaš šarm i privlačnost biće vidljivi drugim ljudima. Neko će i vas privući, a flert će možda dovesti do nečega više.

 

2

 

Porodica i domaćinstvo su vam na prvom mestu i pružaju vam najveći izvor zadovoljstva. Odgovornosti se povećavaju i možda ćete nešto morati da žrtvujete za opšte dobro. Moraćete da odvojite slobodno vreme kako biste pomogli onome kome je pomoć neophodna. Biće nesporazuma koje ćete morati da rešite. Vaše strpljenje će učiniti čuda.

 

3

 

Nova iskustva će vam pomoći da razvijete snažne odnose sa porodicom i prijateljima. Imate osećaj odgovornosti prema drugima. Neko će vas pozvati radi saveta ili pomoći. To može biti i vaš roditelj, čime ćete zameniti uobičajene uloge. Ovo je dobro vreme da dovedete svoj emotivni život u ravnotežu. Možda nećete imati dosta slobodnog vremena, ali to je samo u kratkom periodu tako.

 

4

 

Kreativnost i umetnost će imati veliki uticaj nad vama ovih dana, pa se prepustite svojim omiljenim hobijima. Biće još bolje ako budete imali i društvo u svemu tome, pa se ne libite da pozovete dragu osobu za koju znate da ima slični ukus kao vi. Budite ljubazni, pružite pomoć onome kome je to potrebno. Prijaće vam sporiji ritam.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: indira's work/Shutterstock
foto: indira's work/Shutterstock

5

 

Neke odnosi sa ljudima će vam biti teret, a ostale će vam biti radost. Obaveze i odgovornosti će vas držati zauzetima danima unapred, a u isto vreme će porodica tražiti vašu punu pažnju. Roditelji ili vaše dete će tražiti od vas pomoć i savet. Uradite šta možete za ljude u svom okruženju, ali vodite računa da ne stvarate sebi dodatni stres.

 

6

 

Ovih dana sredite kuću, radite sve poslove vezane za domaćinstvo, organizujte se tako da pozavršavate sve obaveze i popravke ako su neophodne. Energiju i vreme usmerite u rešavanje svađa i prepirki sa porodicom. Možda nećete biti vi direktno umešani, ali nekad je dovoljno da saslušate druge i date im savet. Pobrinite se za one koji su trenutno slabiji od vas i pomoć im je potrebna.

 

7

 

Bićete tvorac mira za celo svoje okruženje. Vi pomažete drugima u rešavanju problema, pružate pomoć i prava ste stena kad je oslonac u pitanju. Male krize i svađe su na pomolu, ali tada vi stupate na scenu i pružate harmoniju. Imate priliku da razvijete snažne veze sa svojim voljenima. Koncentrišite se malo i na sebe.

 

Zima, Devojka, Horoskop
foto: Shutterstock/Rido

 

8

 

Imate šansu da pobegnete od svoje rutine i iskusite nove stvari. U poslednje vreme se osećate kao da stagnirate i potrebno vam je da sagledate stvari iz svežije perspektive. Dozvolite stvarima da se odbijaju bez planiranja i ništa ne silite. Budite spontani, fleksibilni i voljni da preuzmete nove rizike. To će povećati i vašu motivaciju.

 

9

 

Uzbudljiva energija vas nosi i čini vas spremnim za akciju. Ovo je vreme da preuzmete inicijativu, budete aktivni, što će zahtevati i malo težeg rada, ali bićete motivisani i isplatiće vam se. Fizička vitalnost i kreativna energija vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve. Uradićete mnogo toga u kratkom vremenskom periodu.

 

 

makonda-tracker