TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Sedmica pruža mir drugima, Četvorke moraju da uspore ritam

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: indira's work/Shutterstock
foto: indira's work/Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Pogledajte i svoj NEDELJNI HOROSKOP.

 

 

Ako je vaš bioritamski broj:


1

 

Imaćete uzbudljivu nedelju i lako ćete ići u korak s novim situacijama koje samo slede jedna za drugom. Očekujte neočekivano i izađite iz svoje uobičajene rutine. Prilike u poslednji čas će se same nameštati i neke Jedinice će biti pozvane na zanimljive društvene događaje. Vaš šarm i privlačnost biće vidljivi drugim ljudima. Neko će i vas privući, a flert će možda dovesti do nečega više.

 

2

 

Porodica i domaćinstvo su vam na prvom mestu i pružaju vam najveći izvor zadovoljstva. Odgovornosti se povećavaju i možda ćete nešto morati da žrtvujete za opšte dobro. Moraćete da odvojite slobodno vreme kako biste pomogli onome kome je pomoć neophodna. Biće nesporazuma koje ćete morati da rešite. Vaše strpljenje će učiniti čuda.

 

3

 

Nova iskustva će vam pomoći da razvijete snažne odnose sa porodicom i prijateljima. Imate osećaj odgovornosti prema drugima. Neko će vas pozvati radi saveta ili pomoći. To može biti i vaš roditelj, čime ćete zameniti uobičajene uloge. Ovo je dobro vreme da dovedete svoj emotivni život u ravnotežu. Možda nećete imati dosta slobodnog vremena, ali to je samo u kratkom periodu tako.

 

4

 

Kreativnost i umetnost će imati veliki uticaj nad vama ovih dana, pa se prepustite svojim omiljenim hobijima. Biće još bolje ako budete imali i društvo u svemu tome, pa se ne libite da pozovete dragu osobu za koju znate da ima slični ukus kao vi. Budite ljubazni, pružite pomoć onome kome je to potrebno. Prijaće vam sporiji ritam.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker