saznajte

Krasi vas samopouzdanje, lepe crte lica ili emotivnost? 4 horoskopska znaka koje karakteriše atraktivnost

1

U nekim situacijama spoljašnjost ne može biti dovoljna da neka osoba bude privlačna drugima. Nekada se ta privlačnost krije u nama samima u našoj energiji, govoru tela, haizmi, razgovoru sa drugim ljudima i sličnim stvarima...

foto: Shutterstock/andriano.cz
foto: Shutterstock/andriano.cz

 

Određeni horoskopski znaci imaju karakteristike zbog kojih važe za jedne od najatraktivnijih: 

 

Rak

 

Ako vas zanima koji je znak jedan od najlepših, sigurno bi to bio Rak. Oni zbog svog nevinog lica i maštovitog uma umeju da dosta privuku osobe  jer takav spoj lepote i bistrog i racionalnog donošenja odluka "kupuje" sve. Obožavaju da flertuju i dosta su emotivni, te su zbog toga i ranjivi.

 

Podznak, Astrologija
foto: Shutterstock

 

Ovan

 

Osobe u ovom znaku važe za veoma jake ličnosti koje takođe karakterišu izrazito lepe usne. Dosta su otmeni i hrabri i često se upuštaju u razne izazove. Vrlo su pošteni i od poverenja. Zbog izvajanih fizičkih atributa koji često prate ovaj znak, oni spadaju u najatraktivnije znakove. Ono šta može biti sporno kod osoba u ovom znaku jesu njihov temperament i manjak strpljenja.

 

 

Lav

 

Za osobe u ovom znaku najkarakterističnija stvar je ta da su puni samopouzdanja i na prvi pogled ljudima nedodirljivi. Imaju neukrotivu energiju, ali su vrlo jasni u stvarima kao što su poklanjanje pažnje i ljubavi. Kada zavole spremni su da vole do kraja, ali u isto vreme vrlo su tvrdoglavi i teško praštaju, što nekima može biti problem. 

 

horoskop, nedeljni horoskop, astro, Astrologija, mesečni horoskop
foto: Profimedia

 

Vodolija

 

Vodolije su veoma dobre i imaju lepe crte lica. Osobe u ovom horoskopskom znaku spadaju u najlepše jer imaju prelepe oči, bujnu kosu, lepe noge i stopala. Vrline koje su karakteristične za njih jeste to da su racionalni i dobronamerni. Međutim mana im može biti povlačenje u sebe, manjak socijalizacije u nekim periodima. 

 

 

 

 

makonda-tracker