ljubavne astro prognoze

Mesečni ljubavni horoskop za avgust: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka na emotivnom planu

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama na polju ljubavi.

Šta vam donosi horoskop za avgust?
Šta vam donosi horoskop za avgust?foto: Shutterstock / Dmitry Molchanov

Strelac

 

Avgust će biti vreme testiranja u romantičnim vezama. Vaša želja za slobodom i nezavisnošću može izazvati nesuglasice sa partnerom. Pokušajte da budete pažljiviji prema njegovim osećanjima i budite spremni na kompromis. Usamljenom Strelcu može biti teško da pronađe ljubav; možda je vredno usredsrediti se na samorazvoj.

 

Jarac

 

Avgust može doneti poteškoće u vašem ličnom životu. Vaša želja za stabilnošću i kontrolom može izazvati napetost u odnosima. Pokušajte da budete fleksibilniji i otvoreniji za promene. Za samce Jarčeve, ovaj mesec će biti vreme da preispitaju svoje prioritete i očekivanja od potencijalnih partnera.

 

 

Vodolija

 

Avgust će biti period harmonije i međusobnog razumevanja u vašoj vezi. Vaša pažnja posvećena detaljima i briga za partnera stvoriće atmosferu udobnosti i poverenja. Za samce Vodolije ovaj mesec će biti vreme kada je moguće započeti stabilnu i dugoročnu vezu. Vaša praktičnost i osetljivost će vam pomoći da pronađete osobu koja će ispuniti vaša očekivanja.

 

Ribe

 

Vaše romantične veze biće na testu u avgustu. Osećanja mogu biti nestabilna, što će dovesti do sukoba i nesporazuma sa partnerom. Pokušajte da ostanete mirni i tražite kompromise. Za samce Ribe, ovaj mesec je možda vreme kada je bolje obratiti pažnju na unutrašnji mir i samorazvoj pre ulaska u novu vezu, piše wday.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker