astro prognoze

Stižu DRAMATIČNE promene u FINANSIJAMA! 16. i 24. jul su važni dani, a ovih 5 znakova će doživeti najveće preokrete

0

Dupli pun mesec u Jarcu i konjunkcija Marsa sa Uranom u Biku doneće drastične promene vezane za novac ovog jula.

U julu će biti važnih promena na polju novca
U julu će biti važnih promena na polju novcafoto: Antonio Guillem, Shutterstock

Jul će biti mesec kada će mnogi ljudi doživeti dramatične promene u svojim finansijama, skoro preko noći.

 

Reč je o konjukciji Marsa i Urana u znaku Bika, koja se dešava 16. jula, što znači da bi u danima oko ovog datuma mnogi mogli da dožive prodore. Na primer, postoji šansa da dobijete povećanje plate, ili ćete možda imati novog poslovnog partnera ili drugi izvor prihoda.

 

Osim toga, odlučujući faktor u isticanju materijalne strane života, po astro prognozama, biće pun mesec u znaku Jarca, jer on, uz Bika i Devicu, vlada finansijskim tokovima. Generalno, dupli pun mesec ovog leta takođe je fenomen koji će imati velikog uticaja na planu novca.

 

Jarac je znak svrhe i dostignuća, pa koncentracija njegove energije 23-24. jula za mnoge ljude može značiti finansijsku metamorfozu.

 

5 znakova koji će doživeti najveće promene

 

Ovan

 

Pun mesec u Jarcu 24. jula javlja se u vašem sektoru dostignuća – na neki način ćete stići do odredišta, iako ćete to osetiti i ranije, 16. jula. Verovatno ćete ostvariti finansijski iskorak kroz partnerstvo sa prijateljima 24. jula. Međutim, mnogi Ovnovi će odlučiti da promene smer razvoja svoje karijere – pun nesec u Jarcu se javlja pored vašeg suvladara Plutona. Kao da se približavate važnoj odluci kada je vreme da odredite svoj razvoj za narednih 20 godina – sa kim, gde i za koji novac idete dalje.

 

Bik

 

16. jula, Mars i Uran se povezuju u vašem znaku, pri čemu obe planete označavaju uticaj spoljašnjih objekata u vašem životu. Može se desiti da sretnete osobu koja će vam ponuditi veliku finansijsku investiciju za avgust, ali za to ćete do 24. jula u punom mesecu u Jarcu morati da donesete ozbiljnu finansijsku odluku. Može se odnositi na ulaganje u posao ili razgovore o plati sa dva poslodavca.

 

Bikovi i Blizanci, očekuju vas finansijske promene
Bikovi i Blizanci, očekuju vas finansijske promenefoto: Lesub/Shutterstock

Blizanci

 

Očekuje vas veliki iskorak u finansijama, a verovatno ćete oko 16. jula naučiti nešto vezano za prihode i depozite. Konjukcija Marsa i Urana u sektoru tajni će istaći ono što je skriveno od vas. Na primer, saznaćete o razgovorima o nekoj štednji ili kreditima koji su se vodili između rođaka koji su vam daleko. Pun nesec 24. jula u Jarcu daće vam jasnu sliku o vašim finansijama, a posebno će vam biti važne informacije u vezi sa novcem vašeg partnera. Na primer, vaš muž će vam reći da je napravio neke troškove bez vašeg znanja.

 

Strelac

 

U vašem slučaju, sve su šanse da dobijete povećanje plate, jer 16. jula možete imati važan razgovor o novcu sa šefom. A do 24. jula može biti doneta odluka koja se odnosi na vaše prihode – pun mesec u Jarcu će se posebno fokusirati na zaradu. Zanimljivo, do kraja jula i avgusta konjunkcija Jupitera i Marsa u partnerskom sektoru može doneti potpisivanje ugovora, sporazuma, saradnje.

 

Jarčevi će imati troškove za decu ili za svoje zdravlje
Jarčevi će imati troškove za decu ili za svoje zdravljefoto: Alena Ozerova/Shutterstock

Jarac

 

Pun mesec se javlja u vašem znaku i pod uticajem Urana može doneti iznenadnu odluku vezanu za ulaganje novca u lični posao. Za one Jarčeve koji nemaju projekat, verovatno će morati da plate nešto za svoje dete. Mars će početkom jula ozbiljno staviti akcenat na temu dece, tako da su sve šanse za finansijski doprinos, npr. plaćanje letovanja, školovanja ili ulaganje novca za poboljšanje zdravlja, piše wday.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.​​​​​​​

 

makonda-tracker