ASTROLOŠKE PROGNOZE

LJUBAVNI horoskop za april: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka za četvrti mesec 2024.

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za mesec april.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?foto: 4 PM production/Shutterstock

Šta vas čeka na ljubavnom planu u aprilu 2024. godine?

 

OVAN

 

Početkom meseca, Ovan bi trebalo da pokaže više pažnje i brige prema voljenoj osobi. Slobodno pokažite nežna osećanja i češće voljenu osobu podsećajte na svoju ljubav. Usamljeni Ovan u aprilu će osetiti hitnu potrebu da svoje pozitivno raspoloženje podeli sa drugima. Ovo ponašanje će vam pomoći da steknete obećavajuća poznanstva.

 

BIK

 

U aprilu će Bikovi biti toliko srećni u svojoj vezi da će početi da brinu i traže "greške" partneru. Međutim, vaši strahovi će biti uzaludni, jer je čvrsta i trajna veza rezultat toga što ste naučili na prethodnim greškama i naučili da budete strpljivi. Usamljeni Bik će sredinom meseca imati sreće u ljubavi i biće zbunjen brzim razvojem događaja.

 

 

BLIZANCI

 

Za Blizance, i samce i u braku, april će biti značajan. Oni koji su u vezama mogu dobiti ponudu za brak! Ni zauzeti Blizanci ne bi trebalo da se opuštaju, jer vaša druga polovina sprema neočekivanu ponudu koja može da promeni uobičajeni način života.

 

RAK

 

Rakovi "vise o koncu", a sve zbog pogrešnog pogleda na postojeću vezu. Pokažite ozbiljnost i odgovornost u aprilu ako ne želite da se vaša ljubav raspadne kao kula od karata. Rakovi će dobiti zanimljiv poslovni predlog, koji bi mogao da dovede do kancelarijske romanse.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?foto: 4 PM production/Shutterstock

LAV

 

Ako ste tražili pravi trenutak da uđete u vezu, počnite u aprilu. Štaviše, već imate simpatije, što bi mogao biti početak velike romanse. Usamljeni Lavovi takođe moraju da naprave korak napred i pomognu sudbini da ih spoji sa dobrom osobom. Ne sedite kod kuće, dozvolite prijateljima da vam dogovore sastanak, a jedan od njih će pogoditi metu.

 

DEVICA

 

Device će se u aprilu umoriti od emotivnog zamaha koji izaziva njihov partner i poželeće da napuste trenutno vezu, ali nikako ne bi trebalo da se uzbuđujete. Umesto da se tiho ljutite, izrazite sve taktično i pokušajte da pronađete rešenje koje odgovara obema stranama. Device koje samo traže ljubav mogu da računaju na, ako ne vrtoglavu romansu, onda na zanimljivo poznanstvo.

 

 

VAGA

 

Ako želite nečim da iznenadite voljenu osobu, razmislite o promeni uobičajenog ponašanja. Promena imidža mogla bi imati dobre rezultate, a pobeda je onda u vašim rukama. Ostali predstavnici ovog znaka će morati malo da sačekaju i budu strpljivi dok čekaju sreću. Da biste izbegli dosadu, bavite se ličnim rastom.

 

ŠKORPIJA

 

Vreme je da Škorpije zaborave na sopstvenu sebičnost i da se sete da postoji drugačije mišljenje. Ako u aprilu shvatite ovu svakodnevnu istinu, moći ćete da sačuvate svoju vezu i izgladite sve grube situacije u poslednje vreme. Vreme je da usamljene Škorpije puste ono što žele da zadrže u rukama i priznaju da je gledanje u prošlost štetno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?foto: 4 PM production/Shutterstock

STRELAC

 

April će naterati Strelca da uroni u nostalgiju. Početkom meseca srešćete bivšu ljubav i ozbiljno razmislite o tome da li je moguće vratiti vreme i ispraviti greške iz prošlosti. Zvezde savetuju Strelcima da ne donose ishitrene odluke i daju sebi par dana da se emocije slegnu. Strelcima, koji sada moraju da naprave lični izbor, savetuje se da izvagaju prednosti i nedostatke.

 

JARAC

 

U aprilu, Jarčevi treba da daju svom partneru vremena da razmisli o nekim teškim pitanjima. Ne vršite pritisak na voljenu osobu i budite spremni da prihvatite bilo koju njegovu odluku. Jarčevi koji su u potrazi treba da očekuju slučajno poznanstvo na nesrećnom mestu, ali sa velikim izgledima. Samo budite svoji, ne pokušavajte da igrate tuđe uloge.

 

 

VODOLIJA

 

Povoljan mesec za ozbiljne promene na vašem ličnom horizontu. Vodolijama koje su zaglavljene u toksičnim vezama savetuje se da prekinu začarani krug u aprilu i odvoje vreme da zaleče svoje emocionalne rane. Zvezde vam obećavaju pojavu nove osobe u vašem životu, koja može postati podrška i oslonac. Za slobodne Vodolije za sada je sve nepromenjeno, pa treba da uživaju u slobodnom vremenu.

 

RIBE

 

Ribama se u aprilu savetuje da u novim vezama napreduju malim koracima, uzimajući u obzir prethodne greške. Ako pokušate da ubrzate stvari, rizikujete da sve pokvarite. Porodične Ribe treba da preispitaju svoje prioritete i naprave izbor u korist porodice, a njihova karijera može da sačeka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

wday.ru

makonda-tracker