astrologija

Stiže OPADAJUĆI MESEC: Blizanci počinju da igraju NOVU IGRU, ko HITNO mora da reši probleme? (od 26. marta do 7. aprila)

0

Događaji ovih dana određuju pozadinu događaja za narednih šest meseci - do sledeće sezone pomračenja.

OPADAJUĆI MESEC - ASTRO VODIČ
OPADAJUĆI MESEC - ASTRO VODIČfoto: Max4e Photo, Shutterstock

Period opadajućeg meseca 26. mart - 7. april je koridor prolećnog pomračenja 2024.

Pomračenje Meseca u Vagi 25. marta otvoriće koridor pomračenja i postati podstrek za početak novog životnog ciklusa.

Tokom perioda koridora pomračenja, važno je pratiti događaje koji se dešavaju i razumeti šta više sile žele da vam kažu. Svaki predstavnik zodijačkih znakova aktivira jednu ili drugu sferu života. Prilikom sastavljanja opštih horoskopa koristi se simbolički sistem astroloških kuća.

OVAN


Dolazi do ponovnog pokretanja u 7. polju koje karakteriše partnerstva, društvene veze i sferu ličnih i poslovnih odnosa. Tema braka ili razvoda će postati jasnija, a promene će se desiti u oblasti društvenih interakcija. Društvena uloga Ovna se povećava. Odnosi sa bračnim partnerom i poslovnim partnerom će u bliskoj budućnosti doći do izražaja. Karakteristike 7. polja uključuju klijente i konkurente, kao i protivnike i otvorene zlobnike.

BIK


Za Bika će se transformacije odvijati u sferi 6. polja - to su zdravstvena pitanja, posao, svakodnevni život, svakodnevni život, svakodnevni život. 6. kuća je fizička služba, pružanje usluga drugim ljudima, kućnim ljubimcima. Svakodnevni posao, podređeni položaj. Očigledno će se dnevna rutina promeniti zbog događaja na poslu ili zdravlja. Ali, generalno, ova pitanja treba da se pozabave u narednim mesecima nakon sezone prolećnog pomračenja ako želite da poboljšate kvalitet svog života.

BLIZANCI


Koridor prolećnog pomračenja uticaće na 5. astrološku kuću predstavnika znaka Blizanaca. Odnosi se na decu, posao, kreativnost, ljubav, novo ispoljavanje sebe u društvu. Moraćete da igrate novu društvenu ulogu, glavna stvar je da je pravilno definišete i stavite ovu društvenu masku. Zabava, hobiji, sport, lutrija, rekreacija, mesta za zabavu. Sve zajedno će uticati na odnose sa decom i voljenima.

RAK


Za Rakove je uključena 4. kuća - ovo je porodica, klan, majka, začeće, mesto stanovanja, osećanja, emocije, pamćenje. Svim ovim oblastima života treba posvetiti pažnju u narednih šest meseci do sledeće sezone pomračenja. Predstavnici znaka Raka uvek osećaju pomračenja, posebno lunarna, jer je Mesec vladar ovog znaka. 4. kuća je početak i kraj života, sećanje na osobu posle njegove smrti, porodično okruženje, atmosfera u roditeljskom domu, kao i duboki, nesvesni utisci do 4 godine.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker