astrološka prognoza

Za neke to znači – RASKID: 3 znaka kojima bi POMRAČENJE MESECA U VAGI moglo da okrene ljubavni život naglavačke

0

Budući da je u znaku Vage, ovo pomračenje meseca fokusira se na međuljudske odnose, a u slučaju nekolicine znakova to na prvom mestu znači – ljubavne

Pomračenje meseca u Vagi 25. marta donosi promene za 3 znaka Zodijaka
Pomračenje meseca u Vagi 25. marta donosi promene za 3 znaka Zodijakafoto: AstroStar/Shutterstock

Pomračenje meseca u Vagi 25. marta događaj je kojim počinje tzv. koridor pomračenja, period duhovnog razvoj i karmičkih lekcija koji će trajati sve do potpunog pomračenja Sunca u Ovnu.


Ovo pomračenje otvara sezonu prolećnog pomračenja 2024. godine i naglašava princip znaka Vage, što znači da se mahom fokusira na odnose koje gradimo s ljudima oko nas, partnerstva, komunikaciju na poslu, unutar porodice... i naravno u ljubavi!


Kada je u pitanju današnje pomračenje, ljubavni odnosi posebno će biti turbulentni pripadnicima triju znakova.

  • Ovan


Ljudi rođeni u znaku Ovna na pomračenje meseca u Vagi 25. marta neće se bazirati samo na ljubavne zavrzlame, već su im na udaru generalno odnosi s drugima.


Nešto bi moglo da se završi – raskid ljubavne veze, poslovnog ugovora, usmenog dogovora, otkazivanje planova na koje ste računali...


Ipak, ne morate sve shvatiti negativno jer je ovo prilika da se zatvori i zapečati jedno poglavlje i da se nastavi dalje, okretanjem novog lista.

 

  • Vaga


Ovo pomračenje meseca na pripadnike zodijačkog znaka Vage uticaće tako što ćim pojačati žudnju za promenom.

 

Pomračenje meseca biće 25. marta u horoskopskom znaku Vage
Pomračenje meseca biće 25. marta u horoskopskom znaku Vagefoto: muratart/Shutterstock

U slučaju "klimavih", nestabilnih veza, to može da znači prekid, ali u nekim slučajevima i poboljšanje odnosa i više rada na tome da se popravi i unapredi ono što imate, a za šta mislite da je vredno boriti se.


U svakom slučaju, mogli biste se odlučiti za neku drastičnu promenu u izgledu, koja može da pokrene neke nove događaje, poput toga da privučete pažnju osobi s posla...

 

  • Ribe


Za Ribe je ovo vreme umrežavanja. To znači da je došao trenutak da se grlite i slavite život i sve njegove mogućnosti s drugima, da učinite nešto što ostavlja utisak i na čemu se zasnivaju uspomene.


Vaš lucidni mentalni pejzaž biće vaša najveća snaga, a pomračenje vam donosi mnogo uzbuđenja u intimnom sektoru.

 

To znači da i da bi moglo doći do prepreka, da, možda čak i do ozbiljne krize u vezi, ali je vreme da preuzmete inicijativu, pružite ruku i učinite ono što je do vas da biste ojačali partnerstvo i ne samo sačuvali odnos nego mu dali novi život.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Astrolog o godini Drvenog zmaja

 

makonda-tracker