ASTRO PROGNOZE

MESEČNI horoskop za MART za Škorpiju: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Škorpije, proverite šta vas čeka ovog marta na svim poljima života.

Škorpije, šta vam donosi horoskop za mart?
Škorpije, šta vam donosi horoskop za mart?foto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Mart 2024. je mesec kada se otvara takozvana knjiga sudbine“ — ulazimo u period Koridora pomračenja, koji oživljava apsolutno karmičke događaje i poznanstva. Plus je što, čak i ako ništa ne uradite, univerzum će i dalje uvesti nova pravila i red u vaš život.

 

U martu Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju — od 15. marta planeta „prolazi“ kroz 16 stepeni Ovna, u kojima će se pojaviti nekoliko puta. Zato obratite pažnju na to koji se događaji i razgovori dešavaju ovog dana. Situacija će se ponoviti nekoliko puta, dajući vam priliku da je rešite tek do 26-27. aprila.

 

Retrogradna petlja Merkura je cela putanja planete, koja je poput automobila koji se vraća nekoliko puta na određeno mesto da tamo završi stvari. Počećete da pokrećete nešto sredinom aprila, tokom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, ova situacija će zahtevati razradu, a do maja će sve biti uspešno završeno. Budite strpljivi!

Koridor pomračenja, koji će početi 25. marta, naravno biće povezan sa odnosima, jer će se odvijati na osi znakova Vaga-Ovan, koji su odgovorni za sve vrste interakcija među ljudima. Najvažniju ulogu imaće ljubavni, poslovni i prijateljski kontakti.

 

Za Škorpije, mart će ostati upamćen po ozbiljnim sudbinskim preokretima, jer će prvo, do 20. marta, vaš vladar Mars biti u vašem sektoru nekretnina, primoravajući vas da rešavate probleme u vezi sa starim domom ili nekim stvarima u vezi sa vašim mestom stanovanja. Ali, ovo će uključivati zadatak „dovršavanja“ karmičkih pitanja vaše prošlosti. Na primer, planirate da se preselite ili prodate stan, što znači da ćete morati aktivno da tražite neke papire ili da komunicirate sa svojim partnerom o renoviranju ovog doma.

 

Mlad mesec biće u ljubavnom sektoru
Mlad mesec biće u ljubavnom sektorufoto: JimCochrane1/Shutterstock

Mlad mesec 10. marta nastupiće u vašem ljubavnom sektoru – Venera će se tamo preseliti od 12. marta, tako da se možete zaljubiti na ove datume. Kao da će ta osoba biti gotovo potpuno oličenje vaših snova. Do 20. marta, kada Mars uđe na isto mesto, možete u potpunosti da uronite u ovu vezu.

 

Retrogradna petlja Merkura će biti u vašem zdravstvenom i radnom sektoru, tako da ćete morati ponovo da se podvrgnete nekom pregledu. Pored toga, možete ponovo da potpišete neke dokumente kao deo vašeg posla i vaših obaveza, što će trajati dugo. Ako imate sopstveni biznis ili lidersku poziciju, onda je verovatno da će se neki od vaših zaposlenih vratiti u vaš tim ili tražiti da preispitaju uslove zapošljavanja i plate.

 

Ipak, pun Mesec i pomračenje u Vagi 25. marta mogu doneti šok, jer se dešava u vašem sektoru svega skrivenog i tajnog. Verovatno možete nešto naučiti, na primer, neko vam prizna ljubav ili će se otkriti neka tajna vezana za vašu porodicu. Pored toga, 25. marta možete odlučiti da se preselite ili putujete daleko, posebno ako ste započeli takve aktivnosti oko 14. oktobra 2023. godine.

 

wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker