astrologija

MART 2024. je savršen mesec za LJUBAV ova 3 horoskopska znaka: Nadolazi PLIMA NOVIH OSEĆANJA koja će ih PREPLAVITI

0

Vreme je da počnete da razmišljate o ljubavi na veoma ozbiljan način.

 

Ljubav će cvetati u martu kod ova 3 horoskopska znaka
Ljubav će cvetati u martu kod ova 3 horoskopska znakafoto: ThomsonD/Shutterstock

Mart 2024. za tri horoskopska znaka predstavlja savršen mesec za ljubav i romansu. Kao da je zimsko otapanje na vidiku za ove znake, smeši im se sreća na ljubavnom planu. Ovo je vreme da počnete da razmišljate o ljubavi na veoma ozbiljan način, imajući na umu da je zaigranost definitivno deo tog paketa!

 

Ovog meseca imamo mnogo Lilit energije. Sa poplavom Venerinih tranzita koji plove pored ove energije, jednostavno ne možemo, a da se ne zaljubimo. Ono što se, takođe, dešava je da smo otvoreni da budemo voljeni zato što nam sezone Riba donosi nalet osećanja. Drugim rečima, ljubav nam se smeši i ne plašimo se da pokažemo, ko smo zaista, osobi koju volimo. Veoma smo slobodni i emotivni tokom marta, kako navodi Your tango.

 

U daljem tekstu pričamo o velikom događaju u mesecu, a to je ulazak Ovna, koji grabi sunčevu svetlost i čini da se svi osećamo moćno i sposobni za mnoge izazove.

 

Iskoristite mart da započnete novu vezu, ako je još uvek nemate
Iskoristite mart da započnete novu vezu, ako je još uvek nematefoto: Ground Picture/Shutterstock

Dakle, dok naši ljubavni životi idu uzlaznom putanjom, ludo se zaljubljujemo, ali i dobijamo povišice na poslu. Zdravlje će biti bolje nego ranije — sve zahvaljujući Merkuru i Čvorna energija koja podržava svaki naš pokret.

 

Ova tri znaka će, definitivno, najbolje iskoristiti mart da započnu novu vezu, ili očvrste već postojeću.

 

Mart 2024. je savršen mesec za ljubav ova tri horoskopska znaka:

 

1. Bik (20.04 - 21.05.)

 

Bik je u martu raspoložen za ljubav, jer su mu sve zvezde tako dobro poređane. Ako nemate partnera trk u potragu, jer je ovo idealan period za započnete novu vezu.

 

Dobili ljubavnu lutriju ovog meseca, iskoristite to na pravi način
Dobili ljubavnu lutriju ovog meseca, iskoristite to na pravi načinfoto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Zaista ste dobili ljubavnu lutriju ovog meseca, a mart 2024. će vam to i dokazati. Ne samo da ljubav postoji za Bika, već je to upravo ono od čega se sastoje njegovi snovi. Sada ćete moći da realizujete svoje snove.

 

Pre svega, kada ste u prisustvu Lilitine energije, vi ste vatrena lopta želje i razigranosti, a to ste, u suštini, vi "kao ljubavnik", kao celina. Vi niste vrsta romantičnog partnera koji želi da sedi i gleda kako se "farba ljušti", kako kažu.

 

Veoma ste zainteresovani za partnera koji ne krije da ima osećanja prema vama. Drugim rečima, oboje volite fascinantan ljubavni život koji je ispunjen uzbuđenjima, a to je ono što vam oboma donosi mart 2024.

 

Ono što vam ovaj mesec takođe nudi je - mogućnost da se još više izrazite u emotivnoj vezi. Vaš partner će morati da se nosi sa vašim načinom izražavanja i rešavanja problema. Bik će, konačno, otkriti moć govora. Isceljujuća energija tokom marta 2024. godine, pomoći će vam da nađete prave reči koje ćete ohrabriti, inspirisati, zapaliti i umiriti vašeg romantičnog partnera. Vaš tajming ovog meseca je besprekoran!

 

2. Rak (22.06. - 22.07.)

 

Sve što zaista Rak želi od romantičnog partnera je neko kome može u potpunosti verovati. Tokom marta 2024. znaćete da je osoba sa kojom ste trenutno u vezi zaista osoba za vas. Naravno, poverenje je ključna stvar koja se podrazumeva u svakom zdravom odnosu. Pre svega neophodno je da razumete tu osobu, onda da imate odličnu komunikaciju, i na kraju, ono što sledi je pokazivanje ljubavi i prihvatanje iste. Sve što vi želite je da budete prihvaćeni takvi kakvi jeste.

 

Vaš partner je vaš duh u boci, čuvajte ga!
Vaš partner je vaš duh u boci, čuvajte ga!foto: Dmytro Kapitonenko/Shutterstock

Previše energije Venere okreće ka vama tokom ovog meseca da biste je mogli poreći i okrenuti glavu od ljubavnih afera koje vam se smeše. Videćete veliku promenu, ova planeta se uklapa u vašu sposobnost da komunicirate i budete fizički prisutni za svog ljubavnika.

 

Ako ste oklevali da pokažete partneru kako ste se osećali u prošlosti, smatrajte da su ti dani davno prošli, nalaze se iza vas. Novi dani obećavaju puno vedrijih priča na planu ljubavi.

 

Međutim, ono što se dešava u martu ne ostaje u martu, i to je najbolja stvar za Raka. Ono na čemu budete radili sa svojim partnerom tokom ovog meseca je osnova na kojoj možete da izgradite vaš dalji ljubavni odnos. Ovaj mesec vam donosi veliki uspeh ako budete u stanju da delite vaše emocije sa partnerom. Isto tako morate naučiti da odgovorite na emocije vašeg partnera koje su upućene vama. Oni su tu da ostvare te želje. Vaš partner je vaš duh u boci!

 

 

3. Vodolija (21.01. - 18.02.)

 

Energija Riba je znatno jača tokom marta 2024., a vi ste neko ko zaista može da iskoristi tu vrstu super-osetljivosti. Osećate se inspirisano i kreativno tokom mnogih tranzita Riba koji se dešavaju ovog meseca. Dok se približavate punom mesecu i suncu u Ovnu, osećaćete se kao da ste dobili pravi dar ljubavi u obliku osobe koja vas apsolutno obožava.

 

Vau, pa to je stvarno, zar ne? Niste usamljenik koji zauvek mora da ide sam kroz ovaj život. Ne, ovaj mesec će za Vodolije biti mesec ljubavi, na vama je da napravite put da ljubav dođe do vas. Vi polako počinjete da verujete da je to moguće, a ne samo puki san. Sada ste u igri, i sasvim je prirodno da se i vi nalazite na listi tri najsrećnija znaka na polju ljubavi u martu.

Nikada ne zaboravite da nasmejete svoju dragu osobu
Nikada ne zaboravite da nasmejete svoju dragu osobufoto: Jacob Lund/Shutterstock

Ono što je novo za vas u martu 2024. je sama ideja da verujete u sebe kao održivog igrača u svetu ljubavi i romantike. Konačno počinjete da verujte da ste dovoljno sposobni da održite vezu na duži vremenski period.

 

Jedan mali trenutak prepoznavanja može da vam učini život lepšim i otključa tajnu jedne lepe romanse. Da, možete biti zaljubljeni, i da, neko može i jeste zaljubljen u vas. Mart vam otvara kapije i daje vam do znanja da u ostatku godine imate jednako velike šanse da pronađete svoju ljubav. Uživajte u svemu što vam se bude dešavalo u narednom periodu!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

Kada se spoje astrologija i religija!

 

makonda-tracker