astro prognoze

MESEČNI horoskop za MART za Vagu: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Vage, proverite šta vas čeka ovog marta na svim poljima života.

Vage, šta vam donosi mesec mart?
Vage, šta vam donosi mesec mart?foto: Shutterstock / boytsov

Mart 2024. je mesec kada se otvara takozvana knjiga sudbine“ — ulazimo u period Koridora pomračenja, koji oživljava apsolutno karmičke događaje i poznanstva. Plus je što, čak i ako ništa ne uradite, univerzum će i dalje uvesti nova pravila i red u vaš život.

 

U martu Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju — od 15. marta planeta „prolazi“ kroz 16 stepeni Ovna, u kojima će se pojaviti nekoliko puta. Zato obratite pažnju na to koji se događaji i razgovori dešavaju ovog dana. Situacija će se ponoviti nekoliko puta, dajući vam priliku da je rešite tek do 26-27. aprila.

 

Retrogradna petlja Merkura je cela putanja planete, koja je poput automobila koji se vraća nekoliko puta na određeno mesto da tamo završi stvari. Počećete da pokrećete nešto sredinom aprila, tokom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, ova situacija će zahtevati razradu, a do maja će sve biti uspešno završeno. Budite strpljivi!

Koridor pomračenja, koji će početi 25. marta, naravno biće povezan sa odnosima, jer će se odvijati na osi znakova Vaga-Ovan, koji su odgovorni za sve vrste interakcija među ljudima. Najvažniju ulogu imaće ljubavni, poslovni i prijateljski kontakti.

 

Za Vagu, mart je određen položajem vašeg vladara tokom meseca. Do 12. marta Venera će biti u konjunkciji sa vladarem vašeg sektora veza – vi i vaš partner odlučivaćete o sudbonosnim i važnim stvarima vezanim za prošlost. Činjenica je da oko vas ima mnogo energije, a čvor prošlosti je u vašem znaku; puno je razgovora i dijaloga o nekim značajnim poslovima iz prošlih dana.

 

Što se tiče dokumenata, imaćete prilično dugu birokratiju, pošto retrogradna petlja Merkura počinje sredinom marta u vašem sektoru veza; vi i vaš partner (ili poslodavac) ćete se dugo baviti nekom papirologijom. Budite strpljivi, često ćete morati da ponavljate neke sporazume i ponovo ih potpisujete.

 

Mlad mesec ima uticaja na karijerno i zdravstveno polje života
Mlad mesec ima uticaja na karijerno i zdravstveno polje životafoto: Max4e Photo/Shutterstock

Mlad mesec 10. marta nastupiće u vašem radnom i zdravstvenom sektoru – možda ćete započeti novi ciklus vezan za brigu o svom načinu života. U vreme mladog meseca u naše živote često dolaze novi ljudi, pa ćete vi takođe upoznati nekog, možda starijeg, ali uglednog u svojoj oblasti.

 

Ipak, pun mesec i pomračenje 25. marta u Vagi će uticati i na vaše odnose i na vašu ličnost. Kao da deo vaše sudbine zauvek postaje prošlost; posle ovog pomračenja više nećete biti isti, jer obično takve lunacije potpuno prepravljaju našu ličnost. Na primer, možete promeniti izgled, odlučiti da promenite posao, a možda ćete imati i veliku promenu u vašoj vezi (razvod, venčanje).

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

 

makonda-tracker