astro

MESEČNI horoskop za MART za Raka: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Rakovi, proverite šta vas čeka ovog marta na svim poljima života.

Rakovi, šta vam donosi mesec mart po pitanju horoskopa?
Rakovi, šta vam donosi mesec mart po pitanju horoskopa?foto: ANTON URICH/Shutterstock

Mart 2024. je mesec kada se otvara takozvana knjiga sudbine“ — ulazimo u period Koridora pomračenja, koji oživljava apsolutno karmičke događaje i poznanstva. Plus je što, čak i ako ništa ne uradite, iniverzum će i dalje uvesti nova pravila i red u vaš život.

 

U martu Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju — od 15. marta planeta „prolazi“ kroz 16 stepeni Ovna, u kojima će se pojaviti nekoliko puta. Zato obratite pažnju na to koji se događaji i razgovori dešavaju ovog dana. Situacija će se ponoviti nekoliko puta, dajući vam priliku da je rešite tek do 26-27. aprila.

 

Retrogradna petlja Merkura je cela putanja planete, koja je poput automobila koji se vraća nekoliko puta na određeno mesto da tamo završi stvari. Počećete da pokrećete nešto sredinom aprila, tokom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, ova situacija će zahtevati razradu, a do maja će sve biti uspešno završeno. Budite strpljivi!

 

Koridor pomračenja, koji će početi 25. marta, naravno biće povezan sa odnosima, jer će se odvijati na osi znakova Vaga-Ovan, koji su odgovorni za sve vrste interakcija među ljudima. Najvažniju ulogu imaće ljubavni, poslovni i prijateljski kontakti.

 

Što se tiče Raka, vaš vladar Mesec će imati dve glavne tačke tokom marta. Već 10. marta u vašem sektoru pogleda na svet biće mlad mesec u konjunkciji sa Saturnom, što će doneti zreliji odnos prema svetu.

 

Prvo, može početi pravni proces, jer je ovaj sektor u vašem horoskopu zadužen za sudska pitanja. I drugo, sam Saturn je gospodar pitanja pravde, karme i zakona.

 

Mlad mesec u konjunkciji sa Saturnom može pokrenuti neka pravna pitanja
Mlad mesec u konjunkciji sa Saturnom može pokrenuti neka pravna pitanjafoto: maradon 333/Shutterstock

Za one Rakove koji ne započinju pravna pitanja, mlad mesec može doneti ozbiljan dokument međunarodnog tipa, recimo, državljanstvo, status, boravišnu dozvolu ili diplomu o obrazovanju...

 

Zanimljiva će biti Merkurova petlja, koja počinje sredinom marta u vašem ciljnom sektoru. Kao da ćete početi da učite neke informacije da biste postigli vrhunac u karijeri ili ćete početi da komunicirate često sa osobom ozbiljnog statusa. Proces ove komunikacije će vas sve dublje i dublje voditi ka rešavanju nekog profesionalnog pitanja.

 

Ipak, pomračenje 25. marta u Vagi će se desiti u vašem sektoru nekretnina, kao i u porodičnim odnosima. Period za razgledanje ili prodaju stanova može da se završi; odlučićete da kupite ili iznajmite kuću. Takođe, u ovom trenutku možete odlučiti da pokrenete parnicu za podelu imovine.


wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker