astro prognoze

LJUBAVNI horoskop za decembar 2023: Strelčeve jure bivši partneri, Lavovi u decembru NA METI suprotnog pola

0

Pogledajte astrološke prognoze za svoj znak u decembru 2023. godine.

Kakav je ljubavni horoskop za decembar za vaš znak Zodijaka?
Kakav je ljubavni horoskop za decembar za vaš znak Zodijaka?foto: 4 PM production/Shutterstock

Ljubavni horoskop za celu zimu donosi i radost i izazove...

Šta nam donosi decembar 2023. godine po pitanju ljubavi?

 

Ovan

U poslednjem mesecu u godini posebno ćete osetiti nedostatak ljubavi i romantike. Ako je ovaj osećaj nepodnošljiv, onda napravite prve korake i pozovite zanimljivu osobu na sastanak ili izlazak. Univerzum obećava da će ovi sastanci proći dobro i biće s velikim potencijalom!

 

Bik

Poželećete neke promene da osvežite svoj ljubavni status i doživite nove emocije. Zvezde savetuju da promenite ne partnera, već okruženje. Na primer, idite zajedno na kratak odmor, idite na neobičan sastanak. Eksperimenta radi, možete da živite odvojeno nekoliko dana!

Blizanci

U decembru ćete uživati u miru i harmoniji u vašim odnosima. Prijatan osećaj samopouzdanja pomoći će vam da uravnotežite druge oblasti svog života. Razmislite o interesantnom novogodišnjem poklonu za vašeg partnera, o nečemu što izlazi iz vaše zone komfora.

 

Rak

Mesec će biti malo naporan, posebno za samce Rakove. Možda će vas nekoliko ljudi pozvati na sastanke odjednom. I ne odbijajte. Ne shvatajte sastanke sada previše ozbiljno. Opustite se i uživajte u razgovoru i upoznavanju. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker