pratite intuiciju

Život nekome pravi NEVEROVATAN ZAOKRET: 5 datuma tokom oktobra na koje treba da obratite pažnju (ZA SVAKI ZNAK)

0

Retrogradna aktivnost više planeta posle nekoliko meseci konačno jenjava, a Vaga nam donosi balans. Međutim, nebo neće biti mirno jer nas čekaju važni tranziti u oktobru...

Oktobar donosi ravnotežu, kažu astrolozi
Oktobar donosi ravnotežu, kažu astrolozifoto: sun ok/Shutterstock

Astrološki mesec oktobar počenje šarmantnom energijom vladavine Vage, koja inspiriše svakoga da prigrli društvenu stranu svoje ličnosti i ojača veze s drugima.


Samo tako će se rešiti sukobi koji narušavaju unutrašnji mir.


Kako mesec bude odmicao, tako će se intenzitet ove energije pojačavati, a u oktobru nas čeka nekoliko važnih astroloških događaja.

 

  • 4. oktobar – Merkur ulazi u Vagu


U prvim nedeljama oktobra vladaće ravnoteža sezone Vage i biće naglašena partnerstva, harmonija i pronalaženje lepote i simetrije.

 

Nakon što je 15. septembra završio retrogradni hod, Merkur nastavlja dalje progresivno u polje vage
Nakon što je 15. septembra završio retrogradni hod, Merkur nastavlja dalje progresivno u polje vagefoto: Profimedia

Moć ovog znaka Zodijaka biće posebno jaka od 4. oktobra, kada se suncu u ovom znaku pridružuje Merkur, što će pomoći da izgladite neke probleme u odnosima, izmerite prednosti i nedostatke nekih odluka koje treba da donosete i balansirate uspešno.

 

  • 9. oktobar – Venera ulazi u Devicu

 

Venera je od 5. juna u živahnom znaku Lava, a to je neobično dugo zadržavanje planete ljubavi, a sada je vreme da se ona pomeri i uđe u Devicu. To će nam doneti prizemljenje, praktičnost i mnogo jednostavnosti u odnosima!

 

Umesto blistavih ispoljavanja naklonosti i poklona, imaćemo suštinske znakove ljubavi, ono što zaista znači.

 

  • 11. oktobar – Mars u Škorpiji

 

Crvena planeta oseća se posebno moćno u dubokim misterioznim talasima vodenog znaka Škorpije, a možete da očekujete da će vam libido biti izraženiji, da ćete biti oštriji kada treba da donesete odluku, a možda ćete osećati veću žeđ da dođete do moći.

 

astrolozi kažu da oktobar donosi ravnotežu
astrolozi kažu da oktobar donosi ravnotežufoto: AstroStar, Shutterstock
  • 14. oktobar – Pomračenje meseca

 

Sunce i mesec će se poravnati u Vagi, formirajući intenzivno, ali vrlo isceljujuće pomračenje mladog meseca. Ono označava novi početak i zahteva da prihvatimo da se neke stvari završavaju, a posle svega ćete se osetiti oslobođeno.

 

  • 23. oktobar – Sunce ulazi u Škorpiju

 

Od 23. oktobra, Marsu će se sunce pridružiti u Škorpiji, što znači da će emocionalni intenzitet biti u prvom planu i može nas inspirisati da kopamo dublje ispod površine da bismo se suočili sa svojim strahovima.


Za transformaciju je potrebna hrabrost, a energija Škorpije to bez sumnje pruža!

 

BONUS VIDEO

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker