astro

Nove veze & leptirići u stomaku: 3 horoskopska znaka kojima PUN MESEC u Ovnu donosi sreću u LJUBAVI

0

Kojim znacima Zodijaka će pun Mesec u Ovnu doneti obilje ljubavi?

Ljubav će biti fokus za sledeća tri znaka Zodijaka.
Ljubav će biti fokus za sledeća tri znaka Zodijaka.foto: Shutterstock/Ann Stryzhekin

U poslednjoj nedelji septembra nastupa pun mesec u znaku Ovna, koja za tri znaka donosi dodatnu sreću na ljubavnom polju, piše Sensa.

 

  • Lav


Univerzum vas podstiče da pokažete svoje pravo lice svetu. Ako ste u vezi, sada je odlična prilika da pokažete partneru svoju ranjivu stranu i porazgovarate o svojim osećanjima. Ovo vas može izuzetno povezati.


Za samce, ovo je ohrabrenje da prestanu da se pretvaraju i počnu da se otvaraju na svakom koraku. Na ovaj način ćete brzo privući ljude sa kojima ćete možda i postati par.

  • Devica


Imaćete jake komunikacijske veštine, koje će vam dobro doći posebno u oblasti ljubavi. Sada je vreme da razgovarate o svemu što vam je na umu u vezi i raščistite sve stare zamerke.

 

Ako ste slobodni, razmislite kako možete jasnije izraziti svoje potrebe i želje od samog početka u budućim vezama.

 

  • Vodolija


Zvezde vam donose novi talas optimizma, koji će se pozitivno odraziti na sve oblasti vašeg života. Ako ste u vezi, ovo je sjajan trenutak da svom partneru posvetite dodatnu pažnju i odete na zabavan sastanak. Trud će biti nagrađen.

 

Ako ste slobodni, moći ćete da privučete nove ljude svojom prijatnom energijom - možda će među njima biti neko veoma poseban.

 

BONUS VIDEO

 

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

 

makonda-tracker