ASTRO

OVOM horoskopskom znaku se život DRASTIČNO menja narednih dana: Kome će PUN MESEC u OVNU biti prava prekretnica?

0

Proverite da li ste baš vi rođeni u znaku Zodijaka koji će pretrpeti značajne promene tokom poslednjeg supermeseca u ovoj godini.

Pun mesec u Ovnu stiže danas, a najveći uticaj imaće na jedan znak Zodijaka.
Pun mesec u Ovnu stiže danas, a najveći uticaj imaće na jedan znak Zodijaka.foto: Shutterstcok/jakkapan

Pun mesec u znaku Ovna stiže danas, 29. septembra 2023. godine u 11:57 po srednjeevropskom vremenu. 

 

Poslednji supermesec u ovoj godini uticaće na sve horoskopske znakove, ali ipak, za jedan znak Zodijaka će imati posebno značenje.

 

Ljudi rođeni u znaku Strelca će danas a posebno će biti značajan za ljude rođene u horoskopskom znaku Strelca.

 

Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi, strasti za istraživanjem, težnji za dubokim razumevanjem sveta i sopstvenog života. Pripadnici ovog znaka često traže smisao i svrhu u svemu što rade, piše Sensa.

 


Dakle, pun Mesec će biti prekretnica za Strelca iz nekoliko razloga:

 

Samorefleksija: Pun Mesec ističe duboka pitanja i introspekciju. Strelac će iskoristiti ovu priliku da razmisli o svojim ciljevima, vrednostima i putu koji su izabrali u životu. Može se desiti da shvate da su promene neophodne da bi ostvarili svoje snove.

 

Traženje avanture: Strelčevi imaju tendenciju da traže nova iskustva i izazove. Pun Mesec će ih podstaći da se upuste u avanturu ili putovanje koje će im omogućiti da prošire svoje vidike i pronađu nove perspektive.

Poslednji supermesec biće prekretnica za Strelčeve.
Poslednji supermesec biće prekretnica za Strelčeve.foto: Shutterstock

Odlučnost: Strelci su hrabri i odlučni, sa velikom strašću slede svoje ciljeve. Pun Mesec će im dati dodatnu snagu i odlučnost da se suoče sa preprekama koje su im stajale na putu da ostvare svoje ambicije.

 

Promena perspektive: Osvetljenje punog Meseca će doneti promene u percepciji. Strelčevi mogu doživeti trenutak spoznaje ili uvide koji će im pomoći da bolje razumeju svoju svrhu i pravac u životu.

 

BONUS VIDEO

 

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

makonda-tracker