zvezde kažu

Koji je NAJBOLJI DAN u mesecu pred nama? Horoskop za OKTOBAR svakom znaku Zodijaka nosi trenutak koji preokreće život

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za oktobar 2023. i koji dan će biti posebno važan za vaš znak horoskopa.

horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban dan
horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban danfoto: New Africa/Shutterstock

Mesečni horoskop za oktobar nosi velike promene i izazove za sve znakove, kao i novčani horoskop. Međutim, oktobar za svaki znak Zodijaka nosi i određene dane koji bi mogli da donesu velike životne preokrete...

 

Proverite koji je vaš:

 

OVAN

 

Od 12. oktobra vi se vraćate u "vozačko sedište", odnosno, ponovo preuzimate kontrolu nad svojim životom. Vaš vladalac, Mars, rukovodi vašim uverenjima i strastima, a uz svu kosmičku energiju koja vas prati, praktično ste nezaustavljivi. Čekaju vas strast i ljubavni rast, ali pazite da ne budete isuviše nasrtljivi.

 

BIK

 

Vaš vladalac, Venera, prelazi u kreativnu zonu, pa podstiče zabavu, igru, strast... Čini da se ponovo osećate kao dete. Budite pažljivi s kim delite tu svoju lucidnu energiju. 28. oktobar bi mogao totalno da vam promeni život.

 

BLIZANCI

 

Vaš vladalac, Merkur, posećuje dva sektora vaše natalne karte, utiče na zonu kreativnosti i igre, ali na vaše dnevne rutine. Stvari koje ste naučili do sad polako uključujete u svoj život i pažljivo se njima i vodite. Ipak, 14. oktobar vas može poslati na neko potpuno novo putovanje.

 

RAK

 

Vrlo ste emotivni, čak i emotivniji nego inače, pa budite nežni prema sebi i ovog meseca se što više odmarajte, štetajte, meditirajte... Vi imate dva datuma ovog meseca koja bi mogla biti važna; najpre, 14. oktobar, kada se ostvaruju neki veliki planovi, a potom i 28. oktobar, dan kada ćete morate da odustanete od sna koji dugo imate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker