ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki horoskop za OKTOBAR je stigao: Bikovi, vreme je za DIJETU, jednom znaku slede promene sve do proleća 2024. godine

0

Pogledajte šta vam donosi veliki horoskop za mesec koji je pred nama 

Veliki horoskop za oktobar je stigao
Veliki horoskop za oktobar je stigao foto: maxbelchenko/Shutterstock

Strelac

 

Možda ćete se osećati pozvanim da se pridružite novim društvenim prostorima gde možete upoznati ljude i doprineti svojim iskustvima. Ovaj novi početak će nastaviti da se razvija do proleća 2024. Sada je više nego ikada važno da ste suštinski deo pokreta do kojih vam je stalo. Počinjete da se udaljavate od bilo kakvih vrednosti i uverenja orijentisanih na posao zbog kojih ste se ranije osećali loše.

 

Jarac

 

Snažno pročišćavanje i istovremeno cvetanje se dešava u vašoj karijeri i ukupnim razmišljanjima o vašem životnom putu. Imali ste vremena da saznate šta vas pokreće, šta vam donosi radost i šta olakšava vaš kreativni tok. Ne potcenjujte važnost vašeg uzbuđenja kada su u pitanju vaši izbori. Vaš osećaj uživanja je odličan put ka pozitivnpj afirmaciji koju ste izabrali.

 

Vodolija

 

Budite opsednuti učenjem nečeg novog što će promeniti neka od vaših osnovnih uverenja. To može biti veoma niska tema, kao što je uobičajeno, ali njen domino efekat na način na koji vidite svet može da promeni život. Uglavnom je uzbudljivo — a takođe i pomalo uznemirujuće — promeniti mišljenje o stvarima za koje ste mislili da su stabilna stvarnost za vas. Vreme je da se oslobodite prošlosti o kojoj ste morali intenzivno da razmišljate u prošlosti 1

 

Ribe

 

Izbegavanje nečega ne znači da to nestaje. U stvari, ponekad kada zaobiđete neko važno pitanje, stvari postaju veće nego što zapravo jesu. Izbegavanje može biti korisna strategija samo ako kasnije date svoj doprinos onome što izbegavate. Ponekad je najvažnija stvar u životu da se pojaviš - čak i ako se osećaš kao da ne možeš ili ne znaš kako.

 

Bonus video:

 

Ko je vaša srodna duša? 

 

 

 

makonda-tracker