ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki horoskop za OKTOBAR je stigao: Bikovi, vreme je za DIJETU, jednom znaku slede promene sve do proleća 2024. godine

0

Pogledajte šta vam donosi veliki horoskop za mesec koji je pred nama 

Veliki horoskop za oktobar
Veliki horoskop za oktobar foto: Shutterstock / YanLev

Lav

 

Krećete se kroz prekretnicu u svom poslu i celokupnom životnom pravcu. Postaćete osetljiviji na sve što se dešava oko vas. Možda ćete primetiti kako stvari oko vas počinju da se menjaju. Ili je možda više to što prerastete poznate prostore i želite da se krećete kroz drugačiju vrstu vibracije i gužve. Začinite svoj život i promenite stvari.

 

Devica

 

Ovaj mesec će doneti veliku neizvesnost u vaš život. Ipak, stanje stvari nikad nije statično, jer se i sami ljudi često menjaju. Ako još niste, krenite na novo putovanje koje će vas naučiti novom okviru perspektive. To će vam pomoći da se snađete u sticanju resursa koji su vam potrebni i pomoći će vam da uspostavite granice koje su potrebne da biste dobro živeli.

 

 

Vaga

 

Pomračenje Sunca ovog meseca se dešava u vašem znaku i to znači veliki novi početak za vas koji će nastaviti da kulminira u proleće 2024. Moraćete da uzmete u obzir svoju lično usklađenost i autentičnost sa bilo kojom situacijom sa kojom se nosite. Značajan posao na kome se radilo poslednjih 18 meseci konačno počinje da se rešava. Zatvorite krug iskustava tako što ćete se pojaviti na važnim događajima — ako ih izbegavate, to ne znači da se neće dogoditi.

 

Škorpija

 

Jedna od manifestacija dubokog unutrašnjeg rada je potreba da integrišete ono što se može osećati kao različiti delovi vašeg celog bića. Ovaj mesec pred nama je prilično reflektujući i pozivamo vas da obratite veću pažnju svom zdravlju. Ovo može izgledati kao briga o vašem fizičkom zdravlju, ali i briga o vašem mentalnom, emocionalnom i duhovnom zdravlju. Glavne stvari se završavaju u vašim značajnim vezama. Okrenite fokus na sebe!

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker