ASTRO PROGNOZA

Mesečni horoskop od 23. septembra do 23. oktobra: Jedan znak očekuje POSLOVNI USPEH, a Bikove LJUBAVNI IZAZOVI

0

Saznajte šta vam predviđa mesečni horoskop od 23. septembra do 23. oktobra 2023. godine pod vlašću Vage!

Ribama će empatija biti izražena u ovom periodu.
Ribama će empatija biti izražena u ovom periodu.foto: Shutterstock/Dean Drobot
  • Vaga


Za Vage, vladavina sopstvenog znaka donosi dodatnu snagu i samopouzdanje. Sada je vreme da istaknete svoje potrebe i želje i da postavite jasne ciljeve. Budite pažljivi prema svojim odnosima, ali ne zaboravite na sebe. Vežbajte ugađanje sebi i radite da biste održali ravnotežu između rada i odmora.

 

  • Škorpija


Škorpije se podstiču na dublje razmišljanje i introspekciju. Sada je vreme da istražite svoje unutrašnje demone i suočite se sa traumama iz prošlosti. Naučite da se oslobodite negativnih emocija da biste postigli emocionalnu ravnotežu. Takođe, budite otvoreni za dublje odnose i intimnost.

 

  • Strelac


Vaše društvene veze i putovanja biće naglašeni. Otvorite se za nova prijateljstva i avanture. Takođe, poradite na svojoj diplomatiji i sposobnosti da postignete kompromise kako biste održali mir u vašim odnosima. Putovanja će vam doneti inspiraciju i nove perspektive.

  • Jarac


Vladavina Vage donosi Jarcima priliku za poslovni uspeh i finansijsku stabilnost. Sada je vreme da postavite ambiciozne ciljeve i radite na njihovom ostvarenju. Vodite računa o svojim finansijama i investicijama. Takođe, budite pažljivi prema svojoj porodici i partneru kako biste održali ravnotežu između posla i života.

 

  • Vodolija


Za Vodolije, vladavina Vage podstiče kreativnosti socijalnu pravdu. Možete iskoristiti svoju inventivnost za rešavanje društvenih problema i promovisanje pozitivnih promena. Budite otvoreni za nove ideje i saradnju sa različitim ljudima. Takođe, ne zaboravite da vodite računa o svom zdravlju – trebalo bi da uvedete fizičku aktivnost u svakodnevni život.

 

  • Ribe


Za Ribe, vladavina Vage donosi dodatnu dozu osetljivosti i intuicije. Vaša empatija će biti naglašena, što će vam pomoći da dublje razumete potrebe drugih ljudi. Ovo je vreme kada treba da nastavite da radite na svom duhovnom rastu. Pazite da ne budete previše popustljivi u svojim odnosima i naučite da postavljate svoje granice. Takođe, budite kreativni i izrazite svoju umetničku stranu, jer će vam to doneti unutrašnji mir i ispunjenje.

 

BONUS VIDEO

 

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

 

makonda-tracker