ASTRO PROGNOZA

Mesečni horoskop od 23. septembra do 23. oktobra: Jedan znak očekuje POSLOVNI USPEH, a Bikove LJUBAVNI IZAZOVI

0

Saznajte šta vam predviđa mesečni horoskop od 23. septembra do 23. oktobra 2023. godine pod vlašću Vage!

Blizancima putovanja i nova iskustva donose radost.
Blizancima putovanja i nova iskustva donose radost.foto: Look Studio/Shutterstock

Početak sezone Vage je uvek povoljan trenutak jer se poklapa sa septembarskom ravnodnevnicom, a ravnodnevica predstavlja promenu toka energija. Kada započnemo sezonu Vage, osetićemo da se na neki način ogleda prekretnica u našim životima, prenosi Sensa.

 

Osećaj promene i pomeranja pojačaće pomračenje Sunca koje pada 14. oktobra, što je verovatno najznačajniji događaj sezone Vage i deluje kao portal za nove početke. Pre pomračenja Sunca, 29. septembra imamo pun Mesec u znaku Ovna i predstavlja idealno vreme za manifestacije.

 

Energija Vage nas vodi da pronađemo ravnotežu; saradnju umesto kompromisa uz poštovanje sveta oko nas. Rad sa ovim temama pomaže nam da ostanemo fokusirani u svakodnevnom životu.

 

  • Ovan


Vaga donosi harmoniju i ravnotežu u životu. Sada je vreme da se usredsredite na svoje odnose i pokušate da bolje razumete druge ljude. Budite strpljivi i prilagodljivi da biste postigli harmoniju u svim aspektima života. Do sada ste često previše vremena posvećivali poslu i radnim zadacima, ali pokušajte da više pažnje posvetite svojim najmilijima i porodici. Bili biste umorni i iscrpljeni zbog previše posla, a upravo pažnja najbližih nas podstiče da radimo i brinemo o sebi.

 

  • Bik


Ova sezona će doneti priliku za finansijsku ravnotežu. Vreme je da se pozabavite svojim finansijskim planovima i investicijama. Takođe, budite otvoreni za ljubavne izazove i ne zaboravite da pokažete svoju emotivnu stranu svom partneru, i koristite stabilnost i strpljenje da postignete bolju vezu.

 

  • Blizanci


Ova vladavina Vage naglašava komunikaciju i odnose. Vaša reč postaje vaša moć, pa je važno da komunicirate jasno i sa saosećanjem. Budite otvoreni za nove ideje i budite spremni na kompromis kako biste održali harmoniju u svim vašim odnosima. Putovanja i nova iskustva će vam takođe doneti radost.

  • Rak


Vladavina Vage donosi emocionalnu ravnotežu Rakovima. Sada je vreme da se fokusirate na svoje unutrašnje potrebe i emocionalno ispunjenje. Vodite računa o svojim porodičnim odnosima i pokušajte da podržite svoje voljene. Ovo je povoljan period za uređenje doma i stvaranje prijatnog ambijenta.

 

  • Lav


Naglasak će biti na društvenom životu i karijeri. Možete iskoristiti svoj šarm i vođstvo da postignete profesionalni uspeh. Takođe, budite pažljivi prema svojim prijateljima i pokažite im svoju podršku. Ovo je vreme kada možete postići ravnotežu između poslovnog uspeha i ličnih odnosa.

 

  • Devica


Za Device, vladavina Vage naglašava brigu o zdravlju i ličnom razvoju. Sada je vreme da se posvetite svom blagostanju i telu. Razmotrite svoje navike u ishrani i fizičku aktivnost. Takođe, otvorite se novom učenju i duhovnom razvoju. Balans između posla i zdravlja je ključ vaše sreće.

 

Nastavak vas očekuje na drugoj strani...

makonda-tracker