zvezde kažu

Mesečni horoskop od 20. aprila do 20. maja: Škorpije prolaze kroz TRANSFORMACIJU, Ovnovi treba manje da TROŠE

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

Vage treba da idu kod psihoterapeuta
Vage treba da idu kod psihoterapeutafoto: Look Studio/Shutterstock

 

Vaga


Nemojte otkazivati termin kod terapeuta. Ili ako niste na terapiji, razgovarajte sa nekim kome verujete ko vam može pomoći da obradite svoje misli i osećanja. Važno je da dobijete povratne informacije o tome kako razumete sopstvena iskustva. U svakom slučaju, nemojte biti tako strogi prema sebi i pokušajte da pronađete lakoću u malim trenucima svog života.

 

Škorpija


Ako osećate ključnu promenu, potpuno ste u pravu jer se pomračenje Meseca ovog meseca dešava se u vašem znaku. To znači da vaš osećaj sebe i vaš odnos sa vašim telom prolaze kroz neke velike transformacije koje se spremaju već neko vreme. Možete početi da vidite kulminaciju svojih napora (ili nedostatak istog). Ali ne zaboravite da budete ljubazni prema sebi. Često tuga prati tako velike promene. Verujte da možete dobiti sve što vam je potrebno i više.

 

 

Strelac


Posao i druge obaveze će se verovatno povećati ovog meseca. Postoji šansa da je napredak u nečemu što ste dugo gradili. Ne postoji ništa tako dobro kao osećaj nakon završenog posla, koji će vas inspirisati da budete još bolji. Samo zapamtite, nije sve ni u radi, izađite na vazduh, provedite vreme sa svojim voljena i vodite računa o svom telu tokom ovog užurbanog vremena.

 

Jarac


Molimo vas da u svoj raspored ovog meseca dodajte još divnih i prijatnih iskustava. Bilo da je to prepuštanje romantičnoj večeri sa sobom ili bilo kim koga volite, podrška lokalnom cvećaru da ulepša vaš dom ili uživanje na ukusnoj gozbi, posvetite više vremena onome što vas čini srećnim ovog proleća. Ne potcenjujte vrednost prijatnog vremena. Ovi trenuci su ono što vašem životu daje sidro koje možda tražite. Utemeljite svoj život u zadovoljstvu, a ne samo na odgovornostima.

 

Uživajte u romantičnoj večeri
Uživajte u romantičnoj večeri foto: Shutterstock / Ivanko80

Vodolija


Nešto se sprema na domaćem planu. To bi moglo značiti da počinje neka vrsta ekspanzije ili prosperiteta. Možda se radi o vašem odnosu sa roditeljima ili drugim članovima porodice. Možda je u ovom trenutku potrebno više vašeg prisustva. Ili možda ima veze sa vašim domom, neke stvari treba poboljšati ili popraviti. Ne brinite previše o tome, ali ako su stvari bile nejasne ili sporo napredovale, stvari će početi da se kreću napred oko sredine meseca.

 

Ribe

Molim vas, stanite i pomirišite cveće - bukvalno! Vreme je da postanete kreativni i unesete lepotu u svoju svakodnevnu rutinu. Ako osećate da stagnirate ili vam je dosadno, smislite neka rešenja koja će vas motivisati da živite inspirisanim životom. Možda je sve što treba da uradite da promenite boju posteljine ili promenite nameštaj. Prostor sadrži mnogo statičke energije, pa pomerajte stvari! Što je najvažnije, pokušajte da se više izlažete suncu i istražite nova mesta u vašem komšiluku.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker