šta vam je nebo spremilo?

Nekom krvare STARE RANE, a nekom stiže najlepši deo godine: Detaljna prognoza za POMRAČENJE SUNCA u Ovnu (ZA SVAKI ZNAK)

0

Pomračenje sunca u Ovnu od 20. aprila donosi pojačanu osetljivost i vraćanje u prošlost pripadnicima mnogih horoskopskih znakova

Pomračenje sunca u Argentini
Pomračenje sunca u Argentinifoto: facundo de lellis, Shutterstock

Pomračenje sunca u Ovnu donosi mnoge promene pripadnicima različitih znakova Zodijaka, na čemu u velikoj meri možemo da zahvalimo Marsu.

 

Mars - koji je vladajuća planeta Ovna - takođe je u tranzitu preosetljivog Raka. Ovde se planeta tvrdnje, akcije, energije i rata ne može kretati tako brzo koliko bi želela, pa ćemo biti skloniji indirektnom ponašanju i emocionalnoj nestabilnosti.


Uz to, Mars će se boriti sa Hironom – ranjenim isceliteljem – tokom ovog pomračenja, pa će se isticati oblasti u kojima smo možda osetili prazninu ili osećaj ranjivosti.


Evo šta možete očekivati od predstojećeg potpunog pomračenja sunca u Ovnu.

 

  • Ovan


Zapamti ko si! Pošto Mars – vladajuća planeta ovog pomračenja – "puni" vašu četvrtu kuću kuće, porodice i emocionalnih osnova, prirodno je da ste u svojim osećanjima, ali ste mnogo jači nego što mislite.


Ovo pomračenje Sunca nije samo drugi mlad mesec u vašem znaku ove sezone, već je i moćan portal energije kroz koji ćete proći i sa kojim ćete raditi od sada do 2025. Imajte veru u sebe i budite lider, što vam je i suđeno da budete. Pluton će izazvati ovo pomračenje Sunca u vašem znaku, ali znajte da je ponovno rođenje koje doživljavate - lično i na društvenom nivou - za vaše najviše dobro.


Ovaj novi početak je prikriveni blagoslov, jer je u neposrednoj blizini srećnog Jupitera.

 

  • Bik

 

Teme zatvaranja, (samo)izlečenja i predaje imaju prednost u narednih šest meseci, ali duboko u sebi, znate da je nešto već krenulo svojim tokom, Bikovi, zar ne?


Razmislite o tome gde su vaš lični identitet i/ili individualna autonomija ugroženi. Pošto je vladar pomračenja (Mars) u sukobu s ranjenim isceliteljem (Hironom) može postojati osećaj ranjivosti u vezi s vašom braćom i sestrama, vršnjacima ili lokalnom zajednicom. Vaš način komunikacije bi takođe mogao biti impulsivniji nego inače.


Pluton će takođe izazvati ovo pomračenje – nakon njegovog nedavnog ulaska u Vodoliju – služeći kao katalizator u vašem profesionalnom životu i kada se radi o vašem osećaju autoriteta.

 

  • Blizanci

 

Ovo je drugi mlad mesec u Ovnu i potpuno pomračenje Sunca koje ulazi u vaše 11. polje udruženja, pitanja zajednice i osećaja pripadnosti svetu. Zato ovaj nebeski događaj pokreće potpuno novo poglavlje u kojem ne samo da ćete preuzeti inicijativu u društvu nego i "stvoriti" ime u zajednici.


Ako se ne osećate sigurno, to je usko povezano sa uticajem Marsovog kvadrata s Hironom. Pluton, takođe, izaziva ovo pomračenje nakon svog debija u Vodoliji , preko vaše devete kuće ekspanzije. Кao katalizator vaših sistema verovanja i dugoročnih ciljeva, odlazak u nepoznato vas približava vašoj sudbini.

 

Zaljubljen par u fazama pomračenja sunca
Zaljubljen par u fazama pomračenja suncafoto: Freebilly Photography/Shutterstock
  • Rak

 

Priđite i preuzmite kontrolu! Pomračenje sunca se spušta na vašu glavnu 10. kuću autoriteta, karijere i javne ličnosti, aktivirajući seriju pomračenja koja će trajati do marta 2025.


Upravlja i Mars u vašem znaku, zbog čega bi agresija mogla da bude primetnija, a kanalisanje ove energije nije lako.


Prevazilazite karmički obrazac i/ili ranjavanje, možda u vezi sa roditeljskom figurom ili porodičnim nasleđem. Izazvan Plutonom u Vodoliji – vašoj osmoj kući intimnih odnosa i razmene energije – dolazi do raspleta vaših vezanosti i zajedničkih resursa, što dovodi do vaše slobode.

 

  • Lav

 

Da li se usuđuješ da se upustiš u nepoznato, Lave?


Potpuno pomračenje sunca u aprilu donosi toplotu, ali putovanje nije tako lako kao što izgleda. Dobra vest je da nema ničega u čemu uživate više od izazova i nema boljeg tremitla nego sada da se suočite sa svojim strahom od nepoznatog.


Upravljani Marsom u Raku – preko vaše 12. kuće zatvaranja, snova, inhibicija i nesvesnih obrazaca – podjednako ste emotivni koliko i branite prošlost, posebno kada se Mars bori sa ranjenim isceliteljem Hironom.


Možda se prisećate rane iz prošlosti ili područja ranjivosti, ali ovo je energija koju lečite i sa kojom radite do 2025. Кvadrat Plutona u vašem sektoru odnosa, ono što može izgledati kao katastrofa ili nagli kraj, oslobodiće vas zapravo na više načina nego shvatate.

 

  • Devica

 

Verujte u božanski plan koji se odvija u vašu korist, Device.


Na kraju krajeva, s pomračenjem sunca koje se širi vašom osmom kućom spajanja, zajedničkih ulaganja i zajedničkih resursa, ovaj novonastali poremećaj bi mogao uzdrmati vaše temelje na načine koje ne očekujete.


Njegov vladar Mars nastavlja da "pali" vašu 11. kuću društvenih poslova, ali će se istovremeno suočiti sa ranjenim isceliteljem Hironom, naglašavajući ključnu ranu (možda u pogledu privatnosti ili autonomije) koju trenutno lečite.


Zbog aktivnosti moćnog Plutona u vašoj šestoj kući zdravlja, rutine i dela ljubaznosti, ovo je prilika za vas da transformišete dinamiku svog doprinosa i služenja drugima, jer će to na kraju dovesti do vaše slobode i lične katarze.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker