biće drame

Stiže astrološki NAJBOLJI DAN U 2023. godini! Evo šta pripadnicima svih znakova donosi moćna VENERA U BLIZANCIMA

0

Astrolozi objašnjavaju šta nam donosi naredni period, pre svega kada je reč o ljubavi i međuljudskim odnosima

venera, planeta ljubavi,  ulazi u blizance 11. aprila
venera, planeta ljubavi, ulazi u blizance 11. aprilafoto: PIXbank CZ, Shutterstock

Jeste li žudeli za promenom u ljubavi? Ako jeste, astrolozi imaju lepe vesti za vas – Venera, planeta ljubavi, prelazi 11. aprila iz polja Bika u polje koketnog Blizanca, gde će se zadržati do 7. maja.


Šta znači Venera u Blizancima?


Pripremite se za uzbuđenje jer je period u kom je Venera u Blizancima obično vreme za igru i zabavu, kaže Narajana Montufar, astrološkinja i autorka knjige "Mesečevi znakovi: Otključajte svoju unutrašnju moć svetlosti".


Ona kaže da ove godine Venera formira dva intenzivna kvadrata sa Saturnom i Neptunom, što bi moglo da bude pomalo zbunjujuće kada je reč o međuljudskim i ljubavnim odnosima.

 

U ljubaci će biti zanimljivo, a krajem meseca i malo dramatično
U ljubaci će biti zanimljivo, a krajem meseca i malo dramatičnofoto: Ground Picture/Shutterstock

Narajana opisuje Veneru u Blizancima kao "leptira koji skače sa cveta na cvet", što znači da ova kombinacija donosi flert i otvorene mogućnosti.


Međutim, neće sve biti zabava jer Venera u Blizancima u kvadratu s Neptunom i Ribama od 28. aprila do 6. maja podstiče dramu.

 


Mogli bismo da jurimo nekoga ko nam je nedostižan, što nas čini podložnijima razočarenju – kaže Montufarova i ističe da ovaj astrološki aspekt "iskrivljuje informacije".


To, drugim rečima, znači da nećemo moći da vidimo punu priču ako se više ne potrudimo da saznamo sve, pa ti dani nisu idealni za planiranje prvih sastanaka ili razgovor u kom ćete utvrditi jeste li u vezi koja ima budućnost. Ipak, budite strpljivi jer će i to proći!

 

Flertovanje će se intnzivirati posle 11. aprila, kažu astrolozi
Flertovanje će se intnzivirati posle 11. aprila, kažu astrolozifoto: LightField Studios/Shutterstock

Astrološkinja Lisa Stardast dodaje da je 11. april jedan od najsrećnijih i najintenzivnijih dana u godini, koji nam daje izdržljivost i priliku da manifestujemo svoje snove, zahvaljujući više stvari. Dogodiće se, naime, da Venera i Pluton u Vodoliji formiraju trigon, a isti dan će Sunce i Jupiter da se poravnaju u Ovnu.


To ga čini jednim od najboljih dana 2023. godine – kaže Stradastova.

 

 

makonda-tracker