ples planeta

Mesečni horoskop za JUL: Devicama neko radi o glavi, Jarčevi ne smeju da propuste VELIKU PRILIKU (ZA SVAKI ZNAK)

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

ljubav, par, zaljubljen par, more, zagrljaj, poljubac, horoskop, Ljubavni horoskop
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Posao: Nalazite se u odličnoj prilici da utičete na poslovni dogovor. Nema razloga za lažnu skromnost koja vam je često kočnica u životu. Poslušajte savet starijih kolega ili prijatelja, iako će vam sve izgledati kao grdnja ili će vam se činiti da vam bez razloga popuju. Imate puno potencijala kojih niste ni svesni. Pravo je vreme da ih iskoristite. Imaćete podršku od saradnika, potrebna vam je samo hrabrost da startujete, a posle će sve ići glatko. Moguće je odlazak u inostranstvo, koje može poboljšati vašu finansijsku situaciju. Taj posao može doneti napredka i firmi za koju radite.

 

Ljubav: Ne možete sedeti na dve stolice istovremeno. Dobro razmislite o svemu kako vam se obe ne bi u istom trenutku izmakle. Uostalom, i pored toga, emotivno niste potpuni. Nađite razlog tome, moguće da upravo leži u vama. Nemojte krivca uvek tražiti u partneru. Zaboravite na sve stare nesporazume sa partnerom s kojim ste u zvaničnoj vezi i gledajte da se pokažete u novom svetlu, jer će i druga strana to isto pokušati. Zajedničkim snagama uspećete da izađete iz problema, stari žar će se opet rasplamsati. Planiraćete zajedničku budućnost. Ostale kombinacije izbrišite iz glave.

 

Zdravlje: Proverite krvnu sliku i pritisak. Sve ostalo reći će vam lekar opšte prakse kada bude video rezultate.

 

JARAC

 

Posao: Neko vam nudi poslovnu uslugu koja ima svoju cenu i dodatno vas obavezuje na odredjeni ustupak. Rzmislite da li treba da prihvatite takvu ponudu, koja unapred zahteva zavisnost od pomenutog. Naravno, to donosi rešenje problema, ali je ono trenutno. Razmislite i donesite pravu odluku. Konačno vas čeka jedan miran poslovan mesec. Imaćete vremena da obavite i dosta privatnih stvari i neodložnih telefonskih razgovora bez opasnosti da ćete imati problema zbog toga. Bićete opušteni, jer niste pritisnuti rokovima. Sva goruća pitanja i poslove ste završili na vreme.

 

Ljubav: Dugo vremena ste sami. Trebalo bi to ozbiljno da vas zabrine i navede na razmišljanje o vašim postupcima, kada je suprotni pol u pitanju. Teško priznajete krivicu, a teško se i menjate. Uglavnom, zanemarite znake koji vam se ukazuju. Jarčevi u braku, ako ste imali problema sa partnerovom familijom ovog meseca je prava prilika da jedni drugima objasnite da nema potrebe da dalje zaoštravate situaciju, koja ne vodi ničem dobrom. Nemojte propustiti priliku, jer se ona ukazuje samo jednom. Ne dozvolite da se još više produbi jaz među vama.

 

Zdravlje: Mogući problemi sa srcem. Ubrzano kucanje koje vas budi u toku noći ne bi trebali zanemariti.

 

VODOLIJA

 

Posao: Napravili ste grešku u toku proteklog perioda, pa se nemojte iznenaditi ukoliko koverta bude tanja ovoga meseca. Nema potrebe da objašnjavate kako je sve plod trenutne nepažnje, neće vam pomoći. Što više budete pričali o tome kako svi greše, padaćete sve više u očima onih koji ne žele da vam dozvole olako pristupanje obavezama. To će vas naučiti da poslu priđete krajnje odgovorno i posvećeno. Svakako, opterećeni ste i drugim stvarima, ali na sebe niste trebali prihvatati stvari koje niste u stanju da završite na vreme. Tenzija koja nastaje u takvim situacijama nemoći, dovodi vas do grešaka. Nastojte da se bolje organizujete i da sve završite na vreme, odgovorno.

 

Ljubav: Velemajstor ste da se izvučete iz nezgodnih situacija. Ali, ne preterujte. I manipulacijama jednom dođe kraj. Jedan Lav već odavno ima nešto važno da vam saopšti. Posmatra vas već neko vreme i veoma je svestan svih vaših mana i vrlina. Ipak, ne može odoleti vašem šarmu. Postajete toga polako svesni i godi vam njegov značaj pogled. Ipak, po prirodi ste sumnjičavi, nesigurni, plašite se da ne pogrešite, da ne budete povređeni. Dozvolite mu da to uradi u četiri oka, jer ste neprestano u nečijem društvu, a njemu ponos ne dozvoljava da to uradi pred svedocima. Nećete pogrešiti, verujte.

 

Zdravlje: Pucate od zdravlja. To osećanje nosiće vas na krilima i ceo mesec provešćete sa osmehom na usnama.

 

RIBE

 

Posao: Vreme za planiranje odmora polako dolazi. Probudite se iz sna i prionite na posao koji se nagomilava. Nije sramota zatražiti nečiji savet ili pomoć naročito kada se radi o novom poslu koji za vas ima toliko nepoznanica. Naići ćete na podršku i iskusniji saradnik će vam rado pomoći da prebrodite teške trenutke. Nema potrebe da ubrzavate neke poslove, koji su vam dobrim delom preteško breme. Očigledno da vam ti poslovi ne leže, pa pokušajte da sebi obezbedite neke druge poslove, koji će vas više podstaći, inspirisati. To vam može doneti i želju za dodatnu edukaciju, a sada je pravo vreme da je započnete.

 

Ljubav: Delujete uznemireno kada neko poremeti vaše ljubavne planove. Ali, uvek postoji alternativni plan koji trebate primeniti. Samo, potrebno vam je vreme da se prilagodite postojećoj situaciji. Čak, kasnije dolazite do saznanja, da je promena plana dobro došao i da je to pravi izbor. Skloni ste čestim promenama raspoloženja što partner prepoznaje. Uglavnom se navikao na takvo vaše ponašanje, ali postoje trenuci kada to ne želi da toleriše. Naročito mu smeta vaša odsutnost kada vam priča o njemu važnim stvarima. Nervozu sa posla ne unosite u emotivni život.

 

Zdravlje: Osetljivi su vam zglobovi, a mogućnost povreda i lomova kostiju je prisutna u narednom periodu.

 

 

makonda-tracker