NIJE SVEJEDNO

Da li ste se rodili TOKOM DANA ili NOĆI? Vreme rođenja otkriva KARAKTER, ali ima uticaj i na VAŠU SUDBINU

1

Vreme rođenja ne otkriva samo koji ste znak u horoskopu, već može da ukaže i na mnoge druge stvari.

foto: Shutterstock / Krakenimages.com
foto: Shutterstock / Krakenimages.com

Rođeni ste preko dana, što znači da položaj sunca ima ključnu ulogu u našoj ličnosti i na to kakav nam je karakter.

 

- Oni rođeni kad je sunce na svom vrhuncu; znači u podne i blizu podne; odlikuju odvažnost hrabrost i otvorenost - kaže astrolog Kejsi Bad.

 

 

Kod onih koji su pak rođeni noću, kaže Bad, sunce je smešteno u donju polovnu astrološke kuće, „pa su zato rezervisaniji, okrenuti sebi i introvertirani.

 

- Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osetljivom i rezervisanom – kaže astrolog i objašnjava kakav uticaj mesec ima na našu ličnost. 

 

- Sa suncem dole i mesecom iznad glave, kaže ona, uticaj sunca je u suštini „prigušen“ ili ublažen. Ne kažem da nema nimalo uticaja, ali „relativni uticaj Meseca je malo jači ili očigledniji - objašnjava ona.

 

Numerologija, Moć brojeva
foto: Dzhulbee/shutterstock

 

Ako ste rođeni noću (mesec je u gornjoj polovini vaše karte), „mesec postaje vaš svetlosni vođa“, primećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

 

- I sunce i mesec su neverovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao mesec na nebu, mesec na našoj karti odražava svetlost našeg sunca - objašnjava Nikolas.

 

Numerologija, brojevi
foto: Shutterstock

 

Noćne bebe, ako ste se ikada osećali kao da više rezonujete sa svojim mesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti meseca u vašoj karti postaju „posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života

 

I dok Bad primećuje da su sve astrološke karte veoma nijansirane, razlika u dnevnim i noćnim kartama može se smatrati opštim pravilom za tumačenje vaše astrološke karte.

 

makonda-tracker