ples planeta

Mesečni horoskop za JUL: Devicama neko radi o glavi, Jarčevi ne smeju da propuste VELIKU PRILIKU (ZA SVAKI ZNAK)

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

prijateljice, drugarice, odmor, letovanje, more, sreća
foto: profimedia

LAV

 

Posao: Postigli ste dosta toga u kratkom vremenskom periodu. Odmorite se i uživajte u plodovima vaše urodjene diplomatije koja je opet dala rezultate. Uvek ste postupali mudro, sa argumentima, pa je vaše izlaganje uvek držalo pažnju. Sem toga umeli ste uvek da ispoštujete zadate rokove, pa poslovni partneri rado sarađuju sa vama, jer znaju da će poslovi na vreme biti obavljeni. Konačno su se sve kockice složile kada je posao u pitanju. Imate neophodnu podršku da realizujete sve ideje koje ste izložili u prethodnim mesecima. Rukovodstvo vas podržava u svemu. Moguće da ćete morati na poslovni put u inostranstvo. To će firmi doneti znatno poboljšanje u statusu i finansijama.

 

Ljubav: Vi ste velemajstor da napravite problem čak i tamo gde ga nema. Dobro razmislite o svim postupcima i shvatite da niste bezgrešni. Flertujete bez potrebe, što bi se reklo, samo sporta radi i zbog želje da sebi nešto dokažete. Partner vas voli i veruje vam, pa nema nikakve potrebe za ljubavnim “ruskim ruletom”. To može da bude samo odraz vaše nesigurnosti, nekog dokazivanja. Ujedno, narušavate ovaj odnos, dok se partner maksimalno trudi da ga održi. Zli jezici ne miruju, može lako doći do spletkarenja, što će bespovratno narušiti odnos sa partnerom. Teško ćete uspeti povratiti poverenje.

 

Zdravlje: Niste dobrog raspoloženja, a ne znate šta je razlog tome. Nervoza, nesanica i premor mogu vas pratiti ovog meseca.

 

DEVICA

 

Posao: Moguć je kraći službeni put koji bi vam dobro došao kako bi se rasteretili i na miru rešili sve poslovne zahteve koje pred vas stavljaju rukovodioci. Distancirajte se od loših priča koje kruže o vašem neposrednom kolegi. Oštrice zlih jezika mogli bi ubrzo osetiti i na svojoj koži. Ipak je najmudrije ostati neutralan u svemu. Neke ideje koje ste ranije predlagali mogle bi doći na dnevni red. U međuvremenu preporučujemo da mudro ćutite o svojim predlozima, jer se, u suprotnom, možete neprijatno iznenaditi. Jedan blizak saradnik vas može izneveriti. Saznajete da je uporno rovario kod nadređenih vaš status. Srećom, nije uspeo u svojim namerama.

 

Ljubav: Ovo je idealan period za novu sentimentalnu vezu. Ne morate ništa specijalno raditi po tom pitanju, vaše je samo da ne razmišljate predugo kada se šansa ukaže. Prepustite se trenucima, pa će se iz ovog odnosa razviti prava, zrela ljubav. Device vezane bračnim ugovorom biće okruženi podrškom u okviru porodice. To je vaša baza i kada kod kuće sve funkcioniše kako treba, niko vam ne može nauditi sa strane. U partneru uvek nalazite podršku, što vam mnogo znači. Među vama i dalje vlada ljubav, međusobno poverenje, uvek zajedno rešavate tekuće probleme. Razmišljate o kupovini nekretnine.

 

Zdravlje: Promenite svoje loše navike vezane za dugo sedenje u stolici pored kompjutera.

 

 

VAGA

 

Posao: Imate puno ideja koje ne znate kako da realizujete. To je isto kao da ih i nemate. Potrebna je inicijativa. Izgovorite ih javno i videćete da će se istomišljenici naći u svemu. Ovo će posebno biti izraženo tokom ovog meseca. Saradnju će vam ponuditi i neko od koga se tome najmanje nadate. Ponuda će biti vrlo privlačna. Svakog saslušajte, ali uradite na kraju po svome. Oslonite se na svoju intuiciju. I pazite, da neko od sagovornika ne pokuša da prisvoji vašu ideju kao svoju. U tom pogledu možete biti pomalo naivni.

 

Ljubav: Postoji šansa da obradujete partnera i iznenadite ga manjim poklonom. Bitno je da ne zaboravite važan datum u vašoj vezi. U ljubavi nema novosti, niti ih vi želite. Ono što sada imate vam apsolutno odgovara, pa ne bi trebalo ništa menjati. Partner pokazuje maksimalnu pažnju, planirate zajednički odlazak na odmor na neku egzotičnu destinaciju. Ukoliko ste u braku imaćete manjih sukoba koji mogu rezultirati kraćim prekidom komunikacije. Nemojte odlagati rešenje problema, niti se nadati da će se on rešiti ćutanjem. Samo ćete dodatno pogoršati situaciju. Stoga zahtevajte razgovor što pre!

 

Zdravlje: Neka vas eventualne visoke temperature ne demorališu i zadrže kod kuće. Ne tražite izgovore za fizičku neaktivnost.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Obratite pažnju na papirologiju. Koncentracija vam je loša, a čak i najminimalniji propust može vam se obiti o glavu. Tapšanje po ramenu ne znači vam ništa ukoliko nema odgovarajuće novčane valorizacije vašeg rada. Nije sramota podsetiti šefove i na takvu vrstu propusta. Naročito kada vas opravdano hvale. Imajte na umu da možete naići i na negativan odgovor. Sve zavisi od vašeg stava, kako vas procene, da li mogu da vam prolongiraju povećanje plate ili ne! Važno je da se postavite čvrsto i nepokolebljivo, kako biste ostvarili svoj naum. Ili, sve će se završiti na hvalama.

 

Ljubav: Vaša veza ulazi u monotoniju. Poseta pozorištu ili bioskopu i romantična večera u prikladnom restoranu može dosta toga postići. Dovoljan podsticaj će već biti partnerova volja da vam udovolji i da ima potrebu da nešto promeni u vašem odnosu. Moguć je predlog a podignete vaš odnos na viši nivo. Jedna osoba iz vase prošlosti mogla bi se ponovo pojaviti sa interesantnim predlogom koji će vam u prvi mah izgledati kao neozbiljan ili nemoguć. Setite se ranijih emocija i prepustite srcu da odluči. Sada oboje možete znati šta da očekujete jedno od drugog.

 

Zdravlje: Moguća je glavobolja koja je posledica neispavanosti i razmišljanja o problemu koji vas dugo muči.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker