astro

NOVČANI horoskop za MART: Šta vašem znaku donose zvezde na polju finansija?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu finansija ovog meseca...

foto: PH888/Shutterstock
foto: PH888/Shutterstock

Osim novčanog horoskopa, proverite i uopšteni mesečni horoskop za svaki znak, kao i mesečnu numerologiju za mart.

 

OVAN

 

Pravili ste greške što se finansija tiče, ali zaboravite na negativne stvari i ne prekorevajte se dalje. Iz svega ste naučili lekciju. Ograničite troškove na neko vreme kako ne biste zapali u potencijalne dugove. Na poslu ćete imati konkurenciju, ali ne zaboravite na fer plej. Moraćete da donesete važnu odluku vezanu za karijeru.

 

BIK

 

Ovaj mesec donosi mnogo dinamike, a ako ste imali želju da promenite život, pravo je vreme za to jer će uslediti i veća zarada! Došlo je vreme za akciju. Položaj planeta utiče na povećanje dobiti, a to se može odnositi na platu, ali i na neočekivane dobitke ili čak nasledstvo.

 

 

BLIZANCI

 

Planete koje su vaši zaštitnici izašle su iz senke, a to znači da će se pojaviti nove mogućnosti za povećanje prihoda. Obratite pažnju da ne propustite šansu. Osim prihoda, vrlo je moguće da se jave i nepredviđeni troškovi. Najvažnije je da ostanete smireni i na svom putu. Ambiciozni Blizanci imaju velike šanse da dobiju rukovodeću poziciju u firmi ili u timu.

 

RAK

 

Tokom ovog meseca očekuje vas dosta dinamike, kao i brojne ponude. Zvezde vam savetuju da ih prihvatite jer imaju velike izglede za uspeh. Čak i da naiđete na prepreke, vaše prodorne sposobnosti i snalažljivost će ih savladati. Ostanite svoji i držite se svog cilja, drugi će to znati da cene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: PH888/Shutterstock
foto: PH888/Shutterstock

LAV

 

Tokom ovog meseca možda sreća neće biti sve vreme na vašoj strani, pa ćete morati da uložite mnogo napora i da uložite mnogo truda kako biste postigli svoje finansijske ciljeve. Od sedenja i čekanja povoljnih prilika neće biti koristi. Pojaviće se i neki nepredvidivi novčani izdaci, ali ako dobro isplanirate, neće vam naneti veliki gubitak.

 

DEVICA

 

Ovaj mesec je dobar za ulaganje u posao, stoga razmislite da konačno započnete ono o čemu dugo razmišljate. Velika je verovatnoća da veoma brzo ostvarite prihode, ali zato morate biti pametni, odlučni i delovati odmah, čim se ukaže prilika. Mislite pozitivno, razumno, izbegavajte ishitrene odluke, verujte u sebe i svoj uspeh i on neće izostati.

 

 

VAGA

 

Potrebno je da napustite svoju zonu udobnosti, jer će zvezde i planete sada biti na vašoj strani i pružiti vam svu neophodnu pomoć. Budite smeli i odlučni! Čuvajte se negativno nastrojenih ljudi, kao i onih koji uvek sumnjaju u sve, pa i u to da je moguće ostvariti uspeh i zaraditi. Sredina meseca može biti malo turbulentna i haotična.

 

ŠKORPIJA

 

Vladari vašeg znaka su Mars i Uran, a oni trenutno nisu u najboljoj poziciji. Ovo će ostaviti traga na vašim novčanim stvarima i poremetiti planove. To, međutim, ne znači daje nemoguće povećanje profita- samo će vam biti porebno duplo više zalaganja. Budite spremni i na nepredviđene troškove.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: PH888/Shutterstock
foto: PH888/Shutterstock

STRELAC

 

Pojačana aktivnost planeta obećava povoljne finansijske promene za vaš znak. Profit će biti srazmeran vašom radnom elanu, trudu i naporu koji uložite: što više budete radili, vaš prihod će biti veći! Ako ste nekada ranije propustili sjajnu priliku da započnete posao ili zaradite, sada imate novu šansu i nemojte je propustiti. Ako vam kolege zatraže pomoć, nemojte ih odbiti.

 

JARAC

 

Ako ste velikodušni i želite da deo svoje zarade potrošite i na druge koje volite i cenite, (kupovinom poklona, organizovanjem putovanja ili nekih drugih iznenađenja) onda će vam planete uzvratiti; pomoći će vam da dobijete još više novca. Bez obzira na oblast u kojoj radite i od vaše pozicije u firmi, ovaj mesec vam donosi sreću! Iskoristite to pametno!

 

 

VODOLIJA

 

S obzirom na povoljan položaj planeta, mart će biti prilično produktivan za vas. Moći ćete da ostvarite svoje zamisli, bićete kreativni i nadahnuti. Planete vam poručuju da slobodno rizikujete i okušate sreću u novim stvarima. Slušajte svoju intuiciju, vodiće vas u pravom smeru. Važno je da ne zaboravite na sebe: stalni stres vam šteti, stoga pokušajte da deo posla podelite s kolegama.

 

RIBE

 

Ove nedelje Ribe će pronaći snažnu vezu sa novčanim tokovima, uprkos činjenici da aktivnost drugih planeta krajem nedelje može da izazove dodatne probleme. Slušajte svoju intuciju, ona će vam reći koje odluke da donesete i kojim putem da idete. Tokom ovog meseca slobodno možete trošiti i obradovati sebe stvarima koje volite.

makonda-tracker