astro

NOVČANI horoskop za MART: Šta vašem znaku donose zvezde na polju finansija?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu finansija ovog meseca...

foto: PH888/Shutterstock
foto: PH888/Shutterstock

LAV

 

Tokom ovog meseca možda sreća neće biti sve vreme na vašoj strani, pa ćete morati da uložite mnogo napora i da uložite mnogo truda kako biste postigli svoje finansijske ciljeve. Od sedenja i čekanja povoljnih prilika neće biti koristi. Pojaviće se i neki nepredvidivi novčani izdaci, ali ako dobro isplanirate, neće vam naneti veliki gubitak.

 

DEVICA

 

Ovaj mesec je dobar za ulaganje u posao, stoga razmislite da konačno započnete ono o čemu dugo razmišljate. Velika je verovatnoća da veoma brzo ostvarite prihode, ali zato morate biti pametni, odlučni i delovati odmah, čim se ukaže prilika. Mislite pozitivno, razumno, izbegavajte ishitrene odluke, verujte u sebe i svoj uspeh i on neće izostati.

 

 

VAGA

 

Potrebno je da napustite svoju zonu udobnosti, jer će zvezde i planete sada biti na vašoj strani i pružiti vam svu neophodnu pomoć. Budite smeli i odlučni! Čuvajte se negativno nastrojenih ljudi, kao i onih koji uvek sumnjaju u sve, pa i u to da je moguće ostvariti uspeh i zaraditi. Sredina meseca može biti malo turbulentna i haotična.

 

ŠKORPIJA

 

Vladari vašeg znaka su Mars i Uran, a oni trenutno nisu u najboljoj poziciji. Ovo će ostaviti traga na vašim novčanim stvarima i poremetiti planove. To, međutim, ne znači daje nemoguće povećanje profita- samo će vam biti porebno duplo više zalaganja. Budite spremni i na nepredviđene troškove.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker