astro

Mesečni LJUBAVNI horoskop za februar: Prognoza za pripadnike svih horoskopskih znakova

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Pixel-Shot/Shutterstock
foto: Pixel-Shot/Shutterstock

STRELAC

 

Ako ste na putu potrage za srodnom dušom, slušajte svoju intuiciju. Jupiter u Ribama vam donosi novu nadu i novu radost. Upoznavaćete mnogo novih ljudi, što neće kod svih Strelčeva rezultirati i novom romansom, ali mnogi će uspeti da pronaću osobu s kojom su veoma kombatibilni.

 

Za druge će ljubav uslediti nakon što se prijateljstvo razvije!

 

Vidite napredak na svim poljima svog života, što vam povećava samopouzdanje i neke Strelčeve navodi da ljubav potraže na društvenim mrežama. Zapravo će vam to i pomoći da razvijete komunikaciju s osobom koja vas zanima.

 

Ne bojte se da napravite prvi korak u ljubavi.

 

JARAC

 

Iako ste vi znak koji čvrsto stoji na zemlji, promenićete rutinu kad vidite da više ne ide onako kako je išlo. Menjate planove pod uticajem svog disciplinovanog vođe Saturna u paru s inovativnom Vodolijom. Nekada i male promene imaju značajan uticaj, što ćete osetiti na svojoj koži.

 

Dobijate novu perspektivu kad je u pitanju ljubav. Vi niste preterano emotivni, ali dobijate nove poglede na ljubav i ovo je dobro vreme da zagolicate nečiju maštu, čak i ako niste preterano zagrejani za tu osobu. To doživljavate kao vežbu flerta.

Na vas odlično utiče to što Mekrur više nije retrogradan, ali stvari neće odmah postati normalne. Pazite na to ne dođe do nesporazuma, jer vas čeka hladna tenzija s osobom koja vam se dopada.

 

 

VODOLIJA

 

Vodolije čeka veliko ljubavno oslobađanje od prošlosti. Naučili ste lekciju i idete hrabro u budućnosti. Bićete puni nade, pomalo anksiozni, ali čeka vas značajno poboljšanje.

 

Ne tražite, ipak, svi nešto ozbiljno, već i kratkotrajne veze koje će doneti novu dinamiku u vaš život. To ne znači da ćete isključivo biti samo za avanture cele godine, već u kratkom narednom periodu.

 

Pomalo ste buntovni, a burna i snažna energija donosi vam veliku strast u život, posebno kad naučite da se prepustite neočekivanim prilikama i iznenadnim pozivima.

 

Od 16. februara vas čeka flert i udvaranje od strane osobe za koju niste ni pomišljali da gaji osećanja prema vama.
 

RIBE

 

Sanjarite o romantici, emocijama, ljubavi, a Neptun vam i donosi idilične momente ovog meseca, Ribe. Bićete u društvu osobe koja vam se jako dopada i niste mogli ni da naslutite koliko se zapravo i vi dopadate toj osobi. Samo budite ono što jeste.

 

Merkur i Jarac otvaraju puteve za komunikaciju, raščišćavanje nesporazuma i zaboravljanje negativnih trenutaka od prethodnih par nedelja. Sada ćete im se smejati.

 

I za zauzete Ribe sledi povoljan period, mada će vam biti potrebno vremena samo za sebe i to je u redu. Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, ne znači da nemate prava na svoje slobodno vreme bez partnera. Štaviše, prijaće vam. 

 

Od 18. februara sledi zanimljiv period transformacije, kada ćete otkriti strast na koju ste pomalo i zaboravili.

 

 

makonda-tracker