da li ste to vi?

Odlučni, dobrodušni i primetni: 3 horoskopska znaka na čiju harizmu svi padaju

0

Ako ste se nekada sreli sa osobom od koje jednostavno ne možete da se odvojite ili da svoj pogled skrenete. Ukoliko jeste, verovatno je rođena u znaku kojeg krase "čudesne" osobine.

foto: Shutterstock/Sofia Zhuravetc
foto: Shutterstock/Sofia Zhuravetc

Kako astrolozi navode, osobama rođenim u nekim znakovima je jako teško odoleti. Dakle, oni su neodoljivi, toliko harizmatični da ćete poludeti za njima, njihvom energijom. Zanimljivi su, drugačiji, pa vam postaje sve simpatično - kako pričaju, gestikuliraju, ponašaju se...

 

 

Oni su bez konkurencije ako je harizma parametar koji treba da ih izdvoji u odnosu na druge znakove. Jednostavtno plene, gde god da se pojave, svi se okreću za njima. Oko njih se uvek okuplja gomila ljudi koja im prilazi i koji žele da budu u njihovom društvu. 

 

  • Bik

 

Osobe u rođene u znaku Bika su veoma dominankte i to svi osećaju. Odlučni su i uporni, pa emituju takvu energiju što mnoge privlači, te se tako za njima okreću i žele da vreme provode sa osobama takve energije. Pred toga što su odlučni i veoma motivisani, njih krasi i dobrodušnost što sve oduševljava i privlači. 

 

  • Škorpija

 

Kada uđete u prostoriju u kojoj se nalaze osobe rođene u znaku Škorpije jednostavno ih je nemoguće ne primetiti. Njihov pogled, energija, pa i sama njihova prisutnost očarava druge jer su jednostvano zbog svog pristupa drugačiji i uvek se izdvajaju iako se mnogo ne trude.

 

 

makonda-tracker