astro

Mesečni LJUBAVNI horoskop za februar: Prognoza za pripadnike svih horoskopskih znakova

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Pixel-Shot/Shutterstock
foto: Pixel-Shot/Shutterstock

LAV

 

Mada to možda ne biste očekivali, prva polovina meseca bi vam mogla doneti - sastanak! To može biti s osobom koja vam je do sad bila prijatelj ili s nekim iz grupe koja vam je bliska... Ne odbijajte nekoga zato što vam se čini da ćete pokvariti prijateljstvo, tu se krije nešto čemu se niste nadali.

 

Merkur koji više nije retrogradan odnosi vam i poslednji osećaj stida i manjka samopouzdanja, vaš ego postaje veći i ne morate da brinete da će vam se izjaloviti sve na šta pomišljate ili planirate.

 

Ako se spremate da nekom otkrijete osećanja, najbolje je da provežbate unapred ono što ćete reći, ne bi valjalo da budete sasvim spontani jer ćete se možda malo zbuniti.

 

Vaši romantični horizonti se šire, a zauzete Lavove čeka avantura s osobom slobodnog duha.

 

DEVICA

 

I za one Device koje su u vezi ili braku sledi osećaj zasićenja i pomisli da se na partnera ne možete osloniti kako biste želeli. To se dešava i s druge strane. Važno je naći kompromis i biti iskren, niste jedini koji su nezadovoljni vezom. Morate i pružiti onoliko koliko očekujete da vam se da.

 

Ovaj mesec donosi vam zanimljivu komunikaciju s jednom posebnom osobom. Ako već dugo nema romantike u vašem životu, Merkur u Jarcu će vam je doneti na veliika vrata.

 

Od 11. februara bićete ohrabreni da iznosite iskreno emocije, a ako vam je voljena osoba ili simpatija do sada bila misterija, od ovog momenta počeće da se otvara prema vama.

 

Volite da igrate na sigurno, ali uticaj punog Meseca u Lavu od 16. februara donosi vam velike rizike, koji će se nekome isplatiti, a nekome ne - bitno je probati.

 

 

VAGA

 

Vaš vladar u ljubavi Venera putuje ruku pod ruku s Jarcem ove nedelje, što vam donosi ozbiljna razmišljanja o tome ko je zapravo ljubav vašeg života. Za zauzete sledi premišljanje da li je to osoba s kojom ste ili možda neko drugi... Ako ste slobodni, za vas će idealan partner biti Devica ili Bik.

 

Nepredvidiv trigon Marsa i Urana donosi vam mnogo konfuzije i neočekivanih promena; ako morate da otkažete sastanak s neki, obavezno ga zakažite ponovo u skorijoj budućnosti.

 

Venera i Jarac vam donose i strpljivost kada je u pitanju čekanje one prave osobe. Osećate pomalo i ljubomoru, posebno kad otvorite društvene mreže, ali zapamtite da nekada one nisu realni pokazatelj stvari u tuđim životima.

 

Od 18. februara Sunce ulazi u znak Riba i stavlja vam ružičaste naočare na lice... Ako vas intuicija vuče ka nekome, ima i dobrog razloga za to, ljubav je u vazduhu!

 

ŠKORPIJA

 

Delujete kao da ste hladne spoljašnjosti, ali ispod toga se kuvaju razne emocije. Čak i kada se raspadate iznutra, ne dozvoljavate nikome da to vidi i zaista oseti kolikoo ste tužni.

 

Od druge polovine februara trigon Marsa i Urana donosi pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Nećete dozvoliti sebi da budete nesrećni, već ćete krenuti putem prave ljubavi.

 

Bićete pomalo i takmičarski nastrojeni, ne zbog toga jer osećate da neko odvlači pažnju voljene osobe, već osećate da niko ne sme ni da pomisli da ukrade ono što je vaše. Povlačite neočekivane poteze.

 

Od 23. februara bićete sumnjičaviji nego obično, ali ako ne nađete konkretne dokaze da vas partner vara, ostavite te sumnje po strani.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker