Astro

Dnevni horoskop za 17. januar: Vage - prihvatite kompromis, Strelčevi, znajte da nema potrebe da strahujete od istine

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

Strelčevi, Jarčevi, Vodolije...

 

foto: Profimedia

STRELAC

 

Ukoliko vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da vas udalji od nekih »osetljivih tema«. Ali, sve ima svoju zdravu granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima. Nema potrebe da strahujete od istine.

 

JARAC

 

Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima. Na žalost, ni ljubavna dešavanja nisu po vašem ukusu ili meri. Partner vam jasno daje do znanja da ima svoje planove.

 

VODOLIJA

 

Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija medju saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima. Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se između vas i voljene osobe stvaraju novi »emotivni zidovi«.

 

RIBE

 

Važno je da postavite jasnu granicu izmedju ličnih i zajednikih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvesnom smislu iskušava vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja.

 

Izvor: www.astrousluge.com

makonda-tracker