astro prognoza

Dnevni horoskop za nedelju, 7. jul: Rakovi, promrdajte se, dosta ste tavorili, Ovnove čeka nezaboravan flert!

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta je to što su vam spremile ove nedelje, 7. jula 

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUL
DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULfoto: Ironika/Shutterstock

STRELAC

 

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova I vi biste da ga maksimalno iskoristite. U suštini – hoćete na jedno dvanaest strana odjednom, ako je to ikako moguće. U svakom slučaju, raspoloženje vam je više nego dobro i šta god da odlučite i gde god da odete, provešćete se odlično.

 

JARAC

 

Nemate nikakvog razloga da upadate u mračna razmišljanja i da se povučete u sebe. Umesto toga – pravac na susret sa prijateljima, koji vam itekako mogu ulepšati ovaj dan. Potrebno vam je da budete okruženi ljudima koji vas vole i cene.

VODOLIJA

 

Danas je jako naglašeno vaše polje javnosti, kontakata sa drugima. Bilo bi dobro da posvetite vreme onima sa kojima se niste videli dugo, da obnovite komunikaciju i drugarstvo. Kontakti sa suprotnim polom se mogu pokazati kao vrlo inspirativni.

 

RIBE

 

Danas ćete želeti da provedete veći deo vremena van kuće, ali vas kontakti sa porodicom i obaveze koje imate prema njima mogu delimično zakočiti. Ipak, jedan deo dana izdvojte za kontakt sa ljudima koji vam donose veliko raspoloženje i zadovoljstvo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Retro Venera vraća stare ljubavi 

 

 

 

 

 

makonda-tracker