astrologija

Očekujte NEOČEKIVANO! Stiže MLAD MESEC, donosi NOVAC, LJUBAV, ali nekima će život okrenuti NAOPAČKE (do 6. do 21. jula)

0

Julski mladi mesec dostiže vrhunac 5. jula, nekoliko nedelja pre punog Meseca koji nastupa 21. jula ove godine

MLAD MESEC DONOSI OZBILJNE PROMENE
MLAD MESEC DONOSI OZBILJNE PROMENE foto: Shutterstock

Mlad mesec ovog meseca stiže 5. jula i potpuno će zamračiti nebo dok ulazi u ovu lunarnu fazu. Izgled mladog meseca je potpuna suprotnost njegovom pandanu punog meseca, koji često izgleda sjajno i blistavo kada se posmatra sa Zemlje na svom vrhuncu.

 

Ovog meseca pun mesec, nazvan Buck Mesec, izlazi 21. jula 2024. godine.

 

Uprkos što mlad meseci izgleda kao slab njegova energija je definitivno jaka i nesumnjivo će biti uticati na sve znakove Zodijaka

 

Julski mladi mesec ljubi Mars, koji donosi strast i uzbuđenje u naše živote i veze. Takođe se smeši Saturnu, dodaje on, što može doneti stabilnost i snagu našim planovima, emocijama i ciljevima.

Mladi mesec se takođe sjedinjuje sa Venerom i može doneti zadovoljstvo, lepotu i harmoniju u naše živote. Ostale planete su dobrom odnosu što znači da će odnosi, situacije i poduhvati započeti u ovom trenutku biti višestruki i imati mnogo slojeva.

 

Ovan 


Prihvatite osečanja, Ovanovi! Spremite se za mlad mesec koji nudi novi horizont oko porodičnih stvari. Povoljno je vreme za preseljenje i pomak u tom pogledu. Ako ste planirali sad je vreme za renoviranje, preuređenje ili adaptaciju porostora u kojem živite. 

 

Bik 


Vreme je za uzlet, Bikovi! Otvorite svoj um za nove ideje. Sa mladim mesecom koji uskoro počinje dolazi u prvi plan vaš intelekt. Novi koncepti i vizije će vam ispuniti glavu. Sada možete početi da radite na projektu koji se odnosi na prekretnicu u vezi sa komunikacijom, kao što je rebrendiranje veb stranice, promena društvenih medija i tome slično.

Blizanci 


Uspeh je tu, Blizanci! Novac stiže na vašu adresu čim mlad mesec otpeva svoju pesmu. To znači da biste uskoro mogli da vidite promenu oko vaših prihoda, mogla bi da stigne ponuda za novi posao, povišica ili neki unosan klijent.Procenite svoje prihode i troškove i vidite kako možete da izgradite veći prosperitet u narednoj godini.

 

Rak 


Izaberite autentičnost, Rakovi! Najvažniji mlad mesec u godini je stigao za vas - na njemu piše vaše ime. Kosmos se urotio da uspete u svemu što ste godinama želeli. Ovo je period kad treba da skinete prašinu sa svoje table sa vizijom i procenite šta najviše želite u godini koja dolazi. Zakoračite u centar pažnje, potvrdite se i znajte da ono što sada započnete ima dugoročni potencijal.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker