astrologija

Neptun kreće RETROGRADNO i donosi ROLERKOSTER SREĆE: Ovih 5 znakova Zodijaka će OD 2. JULA potpuno promeniti život!

0

Velike promene nastaju dok se Neptun kreće u suprotnom smeru 
 

5 SREĆNIH ZNAKOVA ZODIJAKA OD 2. JULA
5 SREĆNIH ZNAKOVA ZODIJAKA OD 2. JULA foto: Maria Markevich/shutterstock

Pet horoskopskih znakova će imati najbolje horoskope pod uticajem retrogradnog Neptuna, ali svi se pozivaju da vode računa o svom mestu u svetu i uticaju na njega.

 

Imamo dva glavna astrološka tranzita koja se dešavaju 2. jula: retrogradni Neptun u Ribama i prelazak Merkura iz Raka u Lava. Ovo će stvoriti zanimljiv vrtlog situacija za kolektiv.

 

S jedne strane, retrogradni Neptun će pokušati da sve uljuljka u maglu fantazije i nerealizma, dok će sa druge strane Merkur u Lavu podstaći ljude da na konkretan način doprinesu da svet bude bolje mesto za život.

Imajte na umu ove teške sile i verujte svojoj intuiciji - znaćete kada i kako da se klonite toksičnih stvari dok istovremeno koristite blagotvornu stranu ovih kosmičkih struja da oslobodite svoju kreativnost i samopouzdanje.

 

Sada se fokusirajmo na pet horoskopskih znakova sa najboljim horoskopima od 2. jula 2024. godine, kada počinje retrogradnost Neptuna.

 

Jarac


Jarčevi, bićete  u svom elementu i od ruke će vam ići bukvalno sve za šta se budete uhvatili. Sva snaga kosmosa biće uperena baš u vas. Snagom volje možete da pomerate granice i učinite sve što želite. Iskoristite nekoliko dana koji su pred nama da ispunite sve što ste zamislili. Jedino što se od vas očekuje je da se pokrenete i ne sedite skrštenih ruku.

JARČEVI ĆE PROCVETATI
JARČEVI ĆE PROCVETATIfoto: Dzhulbee/shutterstock

Lav


Ljubav je u vazduhu i to dobro osećaju svi pripadnici ovog znaka. Šta ćete učiniti sa ovom energijom? Hoćete li dozvoliti da vam pomogne da transformišete svoj ljubavni život i romansu? Ili ćete sedeti i čekati da druga osoba napravi prvi potez? Sada nije vreme da budete pasivni. Ova energija vas poziva da preuzmete odgovornost za svoju sudbinu i gledate kako vam se snovi ostvaruju. 

 

Ribe


Ribe, ko je vaš najbolji prijatelj, a ko neprijatelj? To je za vas pitanje dana. Ako obratite pažnju i iskreno odgovorite, naći ćete rešenje i otvoriće vam se put ka onima koji vas istinski vole i cene. Oni koji su umetnici ili kreativci u sada treba da se u potpunosti izraze, jer im je uspeh zagarantovan. Na ovom putu vas očekuju intrigantni uvidi i duboka inspiracija.

RIBE ČEKA VELIKI USPEH
RIBE ČEKA VELIKI USPEHfoto: Dzhulbee/Shutterstock

Vodolija


Vodolija, kosmos se urotio protiv svih i svega kako biste vi uspeli da ostvarite snove koje dugo sanjate. Ne dozvolite nikome da umanji vaš doprinos, veštine i talente. Imate karmu i kosmičke sile koje vas snažno podržavaju. Sve dok se fokusirate na ono što vam je važno i ignorišete ono što nije, bićete dobro.

 

Rak


Rak, od utorka vašim nakom će vladati takva energija koja će učiniti da jednostavno letite. Hoćete li je prihvatiti i dozvoliti da vas odvede do visina na kojima zaslužujete da krstarite? Ne dozvolite da vas strahovi ili samosabotaža sputavaju! U sebi imate više talenta od svih onih koji procenjuju vaše kritike zajedno. Kosmičke sile su tu da vam pomognu da to maksimalno iskoristite.

RAKOVIMA SE SMEŠI KARMA
RAKOVIMA SE SMEŠI KARMAfoto: Shutterstock

Takođe, ako se bavite dramom ili pozorištem, sada je pravo vreme da dozvolite da različiti aspekti vaše ličnosti izađu na videlo kroz likove koje igrate ili izazovete sebe da glumite najbolje što možete. Na ovom putu vas očekuje dublje razumevanje sveta i ljudi u njemu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

4 znaka Zodijaka čeka velika sreća 

 

makonda-tracker