astro prognoza

Dnevni horoskop za 26. MAJ: Ovnovima će ljubomora uništiti dan, jedan znak treba širom da otvori oči!

0

Neki će danas biti vrlo srećni, drugi treba da se paze prevare.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ
DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ foto: Shutterstock / Ann Haritonenko

Strelac

 

Iskoristite svoju inventivnost da pronađete rešenja. Možete uspostaviti nove veze ako pravilno koristite karte koje vam je život dao. Skloni ste da situaciju izvučete i postigneta maksimum iz svega što je pred vama. Ne dozvolite da vam neprijatna atmosfera pokvari dan, ostanite pribrani.

 

Jarac

 

Vaše emocije izazivaju konfuziju. Vreme je da komunicirate i stvorite drugačiju perspektivu. Vreme je da verujete u sebe, napravite izbore i preduzmete odgovarajuće mere. Sa dominantnom ženom će se morati diplomatski pozabaviti.

Vodolija

 

Nestalni ste i promene raspoloženja mogu učiniti da se osećate izolovano. Vreme je za zabavu! Nasleđe, zaklade i nekretnine donose vam novac. Očekujte slavlje i ponovni susret sa starim prijateljima.

 

Ribe

 

Romantika i sve ugodne aktivnosti u slobodno vreme izgledaju kao davna prošlost za vas. Sada je dobar trenutak da napravite pauzu, opustite se i zauzmete čvrst stav po pitanjima srca. Provedite neko vreme u kontemplaciji ili meditaciji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

 

 

 

 

makonda-tracker