astrologija

Kratak VIKEND HOROSKOP od 24. do 26. maja: Jarčevi treba da otvore ČETVORE OČI, a ko će dobiti dugo čekane vesti?

0

Zakoračite u vikend sa slobodnim i otvorenim načinom razmišljanja.

foto: Shutterstock / Roman Samborskyi
foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Svašta se može dogoditi. Dočekajte nove avanture raširenih ruku i ne propustite nijednu priliku da doživite nešto novo.

 

Vaš pogled na vaše ciljeve i budućnost će takođe doživeti promenu. Da biste saznali više o tome kako bi se vaš vikend mogao odvijati, pročitajte sada svoj horoskop...

 

Ovan

 

Obratite se prijateljima ili porodici i isplanirajte okupljanje ovog vikenda. Okružite se bezuslovnom naklonošću i podrškom svojih najmilijih upravo je ono što vam je potrebno da napunite baterije i oporavite se za nedelju koja je pred vama.

Bik

 

Ako ste očekivali neke vesti ili bilo kakav rezultat, velika je šansa da će vam vikend dati neke odgovore. Razmišljajte unapred, to će vam doneti rešenje problema koji će se naći tokom vikenda pred vama.

 

Blizanci

 

Prihvatite naviku koja čini pozitivnu razliku u vašem životu ovog vikenda. Bilo da je u pitanju aktivnost koja vam otvara um ili vas stavlja na put fizičkog poboljšanja, ovo je savršeno vreme za početak.

 

Rak

 

Finansijski dobici neke vrste su na planu ovog vikenda. Ali ovo je vreme da budete razboriti i mudri kada je u pitanju vaša ušteđevina. Konsultujte se sa prijateljem ili članom porodice od poverenja ili uradite sopstveno istraživanje da biste otkrili šta možete da uradite da bi to funkcionisalo za vas.

VIKEND HOROSKOP
VIKEND HOROSKOPfoto: Shutterstock / Ann Haritonenko


Lav

 

Otkrićete da ste sami izvor utehe i podrške za svoju porodicu i prijatelje ovog vikenda, Leo. Dok se vaša unutrašnja empatija pojavljuje, vodite računa o sopstvenom emocionalnom zdravlju kako ne biste bili preopterećeni.

 

Devica

 

Probaj ovog vikenda da uradiš nešto van rutine, Device. Bilo da planirate solo putovanje u grad ili se prepustite kreativnom hobiju koji omogućava vašem umu da luta, uradite nešto što bi stimulisalo vaš um.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker