SPREMITE SE

Nemarno trošenje NOVCA i rizičan flert: 3 horoskopska znaka na koja će Venera u Blizancima imati najveći uticaj

0

Od 23. maja do 17. juna, Venera će biti u znaku Blizanaca, što će mnogima doneti priliku za zabavna druženja

Venera u Blizancima
Venera u Blizancimafoto: Outer Space/Shutterstock

Nadolazeći periodi su idealni za stvaranje dragocenih uspomena, sticanje iskustava, nova poznanstva i razmenu ideja i tračeva.

 

Tokom svog boravka u razigranim Blizancima, Venera, planet ljubavi i lepote, stavlja naglasak na flert i istraživanju, odnosno udvaranje većem broju potencijalnih partnera.

 

Sada ćete upoznavati ljude kako uživo, tako i putem društvenih mreža, rado se diveći dopisivanju i razmeni poruka. Postoji izvesnost da ćete uspostaviti prijateljstvo koje će prerasti u romansu.

 

Energija Blizanaca može biti veoma promenljiva, što znači da će se osećaji često menjati i neće biti dugotrajni. Venera u Blizancima posebno ceni raznolikost i spontanost, pa bi emocije mogle izbledeti čim se pojavi nešto novo.

 

Mnogi će biti neoprezni sa finansijama
Mnogi će biti neoprezni sa finansijamafoto: Lesub/Shutterstock

 

Kada je u pitanju upravljanje finansijama, Venera takođe igra važnu ulogu. Dok prolazi kroz znak Blizanaca, naglašen je neoprezan stav prema novcu i sklonost rastrošnosti.

 

Budući da Blizanci ne vole previše planiranja, ovo nije najpogodnije vreme za štednju, a neki bi mogli čak i upasti u dugove zbog nepromišljenih troškova na zabavu, izlaske i putovanja.

 

Tokom ovog tranzita, svi će znakovi tražiti priliku za povezivanje s drugima, druženje i zabavu, ali Blizanci, Vage i Vodolije će to najviše istaći. Nadolazeći period donosi im šansu da prošire svoju mrežu poznanstava, sjajno se zabave i možda započnu romansu.

 

Za Lavove i Ovnove, društveni i ljubavni događaji biće izvor zadovoljstva, dok će Strelčevi, Device i Ribe tokom ovog tranzita osećati nemir i nedostatak kontrole nad mnogim poljima.

 

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker