ZVEZDE, ZVEZDICE

Njima će VIKEND biti u znaku VELIKE SREĆE: 3 znaka Zodijaka čeka uspeh, novac i ljubav 25. i 26. maja

0

Pred nama je uživanje u vikendu, a ovo se posebno odnosi na tri znaka Zodijaka 

3 SREĆNA ZNAKA ZODIJAKA ZA VIKEND
3 SREĆNA ZNAKA ZODIJAKA ZA VIKEND foto: Shutterstock / Ground Picture

Ovaj vikend, 25. i 26. maja, vreme je kada će biti teško stvoriti raspoloženje pogodno za opuštanje – ono uvek može da sklizne u minus, pa će biti potrebni ozbiljni napori da se održi stanje optimizma.

 

Subota i nedelja, 25. i 26. maj, padaju na isti lunarni dan - 18. - i stoga imaju iste karakteristike. Pre svega, karakteriše ga nedostatak poverenja osobe u sebe i svoje snage: u takvim danima tražimo podršku ne u sebi, već izvan nje, preuzimajući veru u tuđe mišljenje, što nas može učiniti žrtvom prevaranata ili nepoštenih, beskrupulozni ljudi.

 

Da biste izbegli takav razvoj događaja - sa svim pratećim posledicama - ne bi trebalo da komunicirate sa nepoznatim ljudima, i uopšte, bolje je ne napuštati svoje rodne zidove osim ako to nije neophodno.

Aktivnosti za ove dane treba potražiti kod kuće, pogotovo što ih tamo, po pravilu, ima na pretek - od stvaranja komfora, čistoće i reda do vašeg hobija za koji tako često nemate dovoljno vremena.

 

Rak


Zvezde preporučuju Rakovima da iskoriste ove dane u svoju korist: treba da popune zalihe energije, koje je nedavno počelo postepeno da presušuje. Po pravilu, pozitivne emocije za predstavnike ovog znaka izazivaju poslovi oko kuće, kojima mogu posvetiti sve svoje vreme. Sada će moći da kombinuju posao sa zadovoljstvom: moći će da oplemene okolni prostor, dobiju zadovoljstvo i zalihe pozitivnom energijom za one dane u kojima ga neće biti dovoljno.

 

Lav


U ovom trenutku, Lavovi će moći da uspostave prijateljske odnose sa decom - kako svojom, ako su nedavno izmakla kontroli, tako i strancima - na primer, dete voljene osobe iz prethodnog braka koje ih ignoriše. Moći ćete da pronađete prave reči i ubedljive argumente koji će vam omogućiti da ubedite malog čoveka da mu niko ne želi zlo – naprotiv, sve se radi samo za njegovo dobro, a generalno, mir je uvek bolji od svađa.

 

Škorpijon


Škorpije, za razliku od svih drugih znakova zodijačkog kruga, mogu računati na uspeh u bilo kojoj oblasti života, ali za to će morati da ispune jedan - ali veoma važan - uslov. Svaki njihov postupak mora biti diktiran isključivo dobrim namerama – čak i mala količina besa, na koju oni, kao živi ljudi, imaju puno pravo, poništiće sve njihove napore. Ali dobre misli će učiniti mogućim svaki – čak i najhrabriji – projekat.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ponovna ljubav poznatog para?

 

makonda-tracker