astro

Dnevni horoskop za 8. januar: Ko je zaljubljen u osobu kod koje nema šanse, a ko će upornošću očarati simpatiju?

0

Šta nam to zvezde predviđaju za 8. januar 2024. godine? 

 

 

Šta predviđa dnevni horoskop za 8. januar?
Šta predviđa dnevni horoskop za 8. januar?foto: Zamrznuti tonovi/Shutterstock

 

STRELAC

POSAO: Nikako ne budite zlonamerni ili koristoljubivi prema saradnicima. To je sigurno put kojim treba da idete, jer ćete biti cenjeniji i više novca zaraditi. LJUBAV: Potrebno vam je da budete opušteni u vezi u kojoj se nalazite. Imate sve predispozicije da vaša veza uspe, čak bude i brak. ZDRAVLJE: Kašljete zbog uticaja alergije.

 

JARAC

POSAO: Sve sami radite. To je najbolje. Vaša strategija je najbolja, nema zamene. Sve što naumite, to ostvarite. LJUBAV: Potrudite se više oko voljene osobe. Zapravo taj neko ko vam se sviđa ni on sam ne zna kako da se postavi. ZDRAVLJE: Više tečnosti unosite u organizam.

 

VODOLIJA

POSAO: Imate važne obaveze koje morate da odradite danas. Ne ostavljajte za sutra jer Vodolija je znak budućnosti, nikako prošlosti. Zato budite brzi. LJUBAV: Možete biti sarkastični. Imajte na umu da pazite kako se ophodite prema voljenom biću, bilo bi dobro da razmišljate o tome. ZDRAVLJE: Latentna nervoza.

 

RIBE

POSAO: Budite aktivniji danas. Potrebno je da se više bavite svojim poslom i kreativnošću nego što razmišljate o drugima i njihovim idejama poslovanja. LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa Bikom ili Jarcem morate da istrpite njihovu snagu. Nekada su preteški za vas. ZDRAVLJE: Umorni ste. Pročitajte i godišnji horoskop za 2024. godinu.

 

Bonus video

 

Glossy tim - Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković

 

 

 

makonda-tracker