astro

Dnevni horoskop za 8. januar: Ko je zaljubljen u osobu kod koje nema šanse, a ko će upornošću očarati simpatiju?

0

Šta nam to zvezde predviđaju za 8. januar 2024. godine? 

 

 

Šta nam to predviđa horoskop za 8 januar?
Šta nam to predviđa horoskop za 8 januar?foto: Shutterstock / Prostock-studio

LAV

POSAO: Nije momenat za donošenje važnih odluka. Potrebne su vam informacije. One su najvažnije u svakom poslu. LJUBAV: Budite suptilniji ukoliko želite da se dopadnete jednoj osobi iz vašeg okruženja. Ona je svakako neko za koga treba da budete uporni. ZDRAVLJE: Mislite na svoje mišiće.

 

DEVICA

POSAO: Niste se postavili korektno prema jednom saradniku. To može da vam bude otežanje u daljem radu i saradnji. LJUBAV: Budite direktni prema voljenoj osobi. Ne postavljajte suvišna pitanja, već kažite ono što mislite, tako ćete bolje funkcionisati. ZDRAVLJE: Čuvajte se padova.

 

VAGA

POSAO: Potražite nekog od prijatelja. To su sigurni saradnici. Vaši planovi su i planovi onih koji rade sa vama. LJUBAV: Voljena osoba je otvorena i očekuje od vas isto. Budite neko ko poklanja veliku pažnju. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na stopala.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Priželjkujete da vam se nešto novo desi. Mada će neko od saradnika da vam pokvari planove, ali ne dozvolite da to dobije velike razmere. LJUBAV: Dobar dan za sve one koji su u braku. Veliku pažnju imate voljene osobe. Srećni ste danas. ZDRAVLJE: Manji problem sa debelim crevom.

 

makonda-tracker