ZVEZDE, ZVEZDICE

Dnevni horoskop za 12. novembar: Jedan znak LOŠE stoji sa FINANSIJAMA , a kome će se SUJETA vratiti kao BUMERANG?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta su vam spremile za danas 

VAGA

 

Imate podršku osobe koja može da pomogne i olakša realizaciju ciljeva. Morate se na neki način podrediti ako želite da vam izađe u susret. Trenutak je da promenite režim ishrane i loše navike.

 

ŠKORPIJA

 

Vaša sujeta je glavni uzrok problema na mnogim poljima. Pokrenite se na vreme. Poslušajte mišljenje dobronamerne osobe koje želi da pomogne. Sada se više morate potruditi pri realizaciji željenih ciljeva.

STRELAC

 

Osetljivi ste i teško podnosite i malu frustraciju. Ne odlažite da se suočite sa pravim razlogom svog nezadovoljstva tražeći uzrok u drugima. Interesuje vas osoba iz bliže okoline koja nije zainteresovana.

 

JARAC

 

Poslovni izazovi su u centru vašeg interesovanja. Ne dozvolite da vam ambicija pomuti realnu procenu trenutnih mogućnosti. Morate se odužiti prijatelju koji je to zaslužio. Zdravlje dobro.

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBARfoto: Max4e Photo/Shutterstock

 

VODOLIJA

 

Svojim kritikama iritirate okolinu. Vaše nezadovoljstvo je posledica nemogućnosti da realizujete svoje ciljeve na način na koji ste vi odredili. Tvrdoglavošću ništa ne postižete. Prilagodite se situaciji.

 

RIBE

 

Ne ulazite u rizične poslovne projekte i nesigurne novčane transakcije. Pokušajte da se bolje raspitate o mogućnostima koji se pružaju. Ne sagledavate realno potrebe voljene osobe.

 

Bonus video:

 

Koje su vaše najgore osobine prema horoskopu?

 

makonda-tracker