ZVEZDE, ZVEZDICE

Dnevni horoskop za 12. novembar: Jedan znak LOŠE stoji sa FINANSIJAMA , a kome će se SUJETA vratiti kao BUMERANG?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta su vam spremile za danas 

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBARfoto: LOGVINYUK YULIIA/Shutterstock

Najnoviji dnevni horoskop za 12. novembar je pred vama. Pogledajte šta je to što su vam zvezde spremile i uživajte u drugom danu vikenda. 

 

OVAN

 

Umorni ste a imate puno neodložnih poslova. Postavite prioritete i ne opterećujte se sa onim što možete odložiti. Skloni ste izdacima, a trenutna finansijska situacija nije obećavajuća, kontrolišite se.
 

BIK

 

Poslovne promene remete postojeće planove. Budite prilagodljivi i spremni na kompromise u relaciji sa kolegama. Nekima se otvaraju nove poslovne mogućnosti čak i sa inostranstvom.

 

BLIZANCI

 

Manje obaveze u porodici kvare raspoloženje. Nervira vas neodgovornost drugih i na to reagujete. Nerazumevanje na ljubavno polju može nastati zbog netolerancije sa vaše strane.


 

RAK

Morate završiti poslove koji danas teško padaju zbog drugih planova. Ako se dobro organizujete možete postići i više nego što ste planirali. Konstruktivne promene na ljubavnom polju.

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBARfoto: Svitlana Sokolova/Shutterstock

LAV

 

Od svojih očekivanja možete malo postići ako se na vreme ne usaglasite sa drugima. Na ljubavnom polju su promene moguće, ne budite uzdržani – krenite na vreme u akciju. Proverite vest koju čujete.


 

DEVICA

 

Ne povećavajte distancu prema voljenoj osobi. Uđite u odgovornu relaciju bez predrasuda i manipulacije. Pogotovo ako ste na početku veze ili se mirite posle svađe. Vaša pomoć je potrebna članu familije.


Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker