probajte

OSTVARENJE ŽELJE na 11.11. uz jednostavne rituale: 3 načina da iskoristite magiju niza brojeva 1-1-1-1

0

Numerolozi ističu da je današnji dan pogodan za ispunjenje želja, pa se preporučuju sledeće manifestacije i afirmacije

11. novembar donosi niz brojeva 1-1-1-1
11. novembar donosi niz brojeva 1-1-1-1foto: Video_Stock _Production/Shutterstock

Kako objašnjavaju numerolozi, svaki broj ima svoje mistično značenje i svoju vibraciju, pa na svojevrstan način određuje sudbinu. Njihova snaga se, veruju oni, može iskoristiti da se u život privuku pozitivna energija i prizove ispunjenje želja i ciljeva.


Pored brojeva koji su naši lični – u datumu rođenja, adresi, zatim oni koji stoje iza naših imena, važni su i brojevi koji nas okružuju i koje viđamo u snovima i na javi.

 

Među najmoćnijima su, kaže nam numerologija, dani u godini koji stvaraju snažne numerološke nizove, a takav je i 11. novembar, tj. niz brojeva 1-1-1-1.

Kako iskorisititi moć 11.11?


Oni koji veruju u ovu disciplinu i moć brojeva kažu da 11.11. treba iskoristiti za manifestovanje i rituale, a pozitivna energija će se postarati da dođe do ostvarenja želja.

 

11 je moćan broj, a 11. novembra je dupliran, što jača njegovu moć
11 je moćan broj, a 11. novembra je dupliran, što jača njegovu moćfoto: PartsArtsPictures/Shutterstock

Tik Tok tehnika "Siguran sam"


Ovaj neobičan metod manifestacije, koji je osmislila tiktokerka Sara Perl, izvodi se na sledeći način:

 

  • odredite svoju tačnu nameru
  • kažite "Siguran sam", pa izgovorite nameru u formi rečenice
  • manifestujte u sadašnjem vremenu, recimo ako želite da manifestujete unapređenje na poslu, reći ćete "Siguran/na sam da sam dobio/la unapređenje na poslu"
  • ponovite to naglas 10 puta
@hothighpriestess Replying to @A I M E E 🖤 lG: hothighpriestess 🤍 this is the “I am sure” method #iamsuremethod ♬ Phonk Mano (Phonk) - T I H H

Zapisivanje želje


Oni koji veruju u manifestacije ističu da je zapisivanje moćno sredstvo za aktiviranje kanala kojima deluje zakon privlačnosti, koji cilja na ono podsvesno.


Za to su vam potrebni samo olovka, list papira i snažna namera, a veoma je važno da pišete u sadašnjem vremenu dok beležite svoje želje. Nećete tako napisati "Dobiću bolji posao", već "Ja imam bolji posao".


Tehnika s ogledalom za ispunjenje želja


Tehnika ogledala je navodno moćno sredstvo za privlačenje novca, zdravlja, obilja i jačanje veza s drugima, a zasniva se na ideji da kada pogledamo sebe privlačimo stvari koje odražavaju našu energiju.

 

Tehnika za privlačenje ispunjenja želje koja se izvodi ispred ogledala na 11.11.
Tehnika za privlačenje ispunjenja želje koja se izvodi ispred ogledala na 11.11.foto: Prostock-studio/Shutterstock

Kad se pogledamo u ogledalo, vidimo svoj odraz, odnosno svoju energiju, a ako osećamo pozitivne emocije – privlačimo pozitivne stvari. Suprotno tome, ako zračimo negativno, u život i stiže loše.


Ovaj ritual izvodi se tako što stanete ispred ogledala veoma opušteni i gledate u svoj odraz, potom izgovorite svoje ime dok se gledate u oči, a potom izgovorite svoju želju u sadašnjem vremenu.

 

BONUS VIDEO

Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

makonda-tracker