ASTRO

Dnevni horoskop za 4. oktobar: Lavovi će načiniti bitan prvi korak, a Škorpijama prošlost kuca na vrata

0

Spremite se za dan pun avantura...

STRELAC

 

Uspeh i napredak u karijeri zahvaljujući odličnim rezultatima u okviru profesionalnog usavršavanja. Nepoverenje od strane partnera vas može izbaciti iz takta. Neki detalj može biti povod za burnu raspravu između vas. Osećate umor, stalno ste pod nekom tenzijom.

 

JARAC

 

Konfuzna situacija što se tiče krajnjeg roka i greška nekog saradnika danas mogu da vam stvore problem. Pripremite rezervni plan. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Bika. Društvo pozitivnih ljudi oko vas donosi raspoloženje.

VODOLIJA

 

Današnji pozitivan aspekt u vašem znaku donosi vam uspeh u poslovnoj komunikaciji. Uspešni pregovori. Danas vas očekuje prijatan izlazak s društvom na kojem ćete upoznati jednu veoma šarmantnu Vagu. Vrtoglavica, meteoropata ste i reagujete na svaku promenu vremena.

 

RIBE

 

Poslovno putovanje može da vam donese nepredviđen razvoj okolnosti. Pripremite rezervni plan. Partner vam zamera da ste postali veoma distancirani i da živite u svom svetu. Potrudite se da sve to ispravite na vreme. Bolovi u stopalima, problemi sa zglobovima.

 

 

makonda-tracker