ASTRO

Dnevni horoskop za 17. jun: Lavove očekuje UZBUDLJIV SUSRET, dok se Ribe suočavaju sa PROBLEMOM

0

Saznajte koji znak će biti nezaustavljiv, a ko će imati zdravstvene probleme.

Strelac

 

Ne upuštajte se u rizične investicije. Savetuje vam se da prvo sve dobro proverite, pa tek onda investirajte. Ne ulazite u saradnju sa nepoverljivim, sumnjivim ljudima. Vaša popularnost u društvu je velika, pa ne bi trebalo da se iznenadite kada počnu da vam stižu pozivi na zabave i proslave. Problemi sa zubima.

 

Jarac

 

Ukoliko planirate neke finansijske transakcije, budite oprezni, jer vam danas planete nisu naklonjene što se tiče investicija. Veliki previdi i mogućnost finansijskog gubitka. Veoma je važno da danas budete otvoreni za nova poznanstva. Vreme je da promenite način ishrane.

 

Vodolija

 

Vaša karijera napreduje, ali vi ste usredsređeni na neke samo vama poznate dugoročne ciljeve. Moguća je dilema, jer vam se mogu pojaviti neke nove poslovne ponude. Očekuju vas lepi trenuci s partnerom i razgovor o zajedničkoj budućnosti. Imaćete njegovu punu podršku. Pazite na telesnu težinu!

 

Ribe

 

Danas je bolje da ne donosite važne odluke, jer trenutno ne možete da sagledate celu sliku. Neke prepreke i razvoj nepredvidive situacije mogu vam stvoriti veći problem. Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju srodnu dušu na putovanju ili preko prijatelja. Razdražljivi ste!
 

 

makonda-tracker