ASTRO

Dnevni horoskop za 17. jun: Lavove očekuje UZBUDLJIV SUSRET, dok se Ribe suočavaju sa PROBLEMOM

0

Saznajte koji znak će biti nezaustavljiv, a ko će imati zdravstvene probleme.

Lav

 

Preuzeli ste na sebe previše obaveza, tako da možete pod pritiskom i raditi u vanrednim uslovima. Pripremite se za nepredviđene prepreke i za improvizaciju poslovnih rešenja. Slobodni Lavovi danas mogu da očekuju jedan vrlo lep i uzbudljiv izlazak sa osobom koja im se već duže vreme dopada. Tahikardija.

 

Devica

 

Zadržite pribranost prilikom današnjih radnih aktivnosti, jer će se u tome sadržati ključ uspeha. Sledite svoj unapred zacrtani plan i ne dozvolite sebi da se zadržavate na detaljima. Danas se u okviru vaše veze s partnerom neće sve odvijati prema vašem planu. Čuvajte se prehlade, može doći do pada imuniteta.

Vaga

 

Uprkos povećanom obimu posla, vi ćete uspeti da izađete na kraj sa svim obavezama. Očekuju vas pohvale nadređenih i kolega. Harmonija i dalje zbližavanje s partnerom mogu obeležiti ovaj dan. Sada je trenuak da budete ovoreniji, bez ustezanja i straha od mogućeg povređivanja. Nesanica.

 

Škorpija

 

Danas vam se savetuje oprez na finansijskom planu. Možete pretrpeti neke gubitke. Mogućnost manipulacije na poslu je velika. Obratite pažnju na bliske saradnike, kojima možda i slepo verujete. Danas možete da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu. Pojačan stres.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker