astro

LJUBAVNI horoskop ZA LETO 2022. godine: Rakovi će biti LUDO ZALJUBLJENI, a Strelčeve čeka NEŠTO NOVO

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Hrecheniuk Oleksii/Shutterstock
foto: Hrecheniuk Oleksii/Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

Vašoj romantičnoj vezi je potrebno angažovanje. Iako leto počinjete obećavajuće, velike su šanse da ćete većinu vremena morati da uložite dodatni napor da osvojite partnera. Oni od vas koji planiraju da svoju vezu podignu na viši nivo trebalo bi sada da uključe svoju porodicu. Mladi koji su prvi put zaljubljeni imaće priliku da svom muškarcu daju do znanja koliko im je drag.

 

BIK

Bikovi treba da se čuvaju preljube i loših ljubavnih odluka. Iskušenje je veliko, ali morate se svesno potruditi da ne popustite. Oni koji pate zbog stare ili neuzvraćene ljubavi, vreme je da krenu napred i osveste da je njihova sreća prioritet. Jupiter i Venera doneće vam prosperitet i harmoniju u odnosima do kraja avgusta.

 

 

BLIZANCI

Ovog leta imaćete mnogo prilika da upoznate posebnu osobu. Ova osoba će vas najverovatnije očarati svojim smislom za humor i neverovatnom ličnošću. U ovom trenutku ćete privući mnoge obožavatelje bez mnogo truda. Nove veze će se razvijati veoma dobro, a takođe će vam omogućiti da se osećate emocionalno sigurnim. Jun će doneti neverovatne trenutke kojih ćete se sa radošću sećati celog života. Ovaj mesec označava početak jedne divne nove veze.

 

RAK

Tokom juna bićete raspoloženi i dobro se zabavljate sa svojim partnerom. Rakovi u braku će možda morati da obrate više pažnje na potrebe svog partnera. Možete izbeći nesklad ako ne dozvolite negativnim emocijama da prevladaju nad vama. Takođe, ovog leta ne verujte strancima kada je u pitanju vaša veza. Vaši romantični izgledi generalno izgledaju sjajno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker